Krijg nieuwsbrief

Please enable the javascript to submit this form

 
 

Hier het cookiemonster. Geeft u mij een kruimeltje? (Wees gerust: uw privacy is ons menens!)

Ja

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Willem Geetsstraat 9, 2800 Mechelen
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Zwarte katten doen klikken

zwarte katVrijdag de dertiende: gefundenes Fressen voor marketeers. En voor copywriters die zich op een top topical willen uitleven. Maar hoe val je op tussen alle adverteerders die met de notoire ongeluksdag hun waren aanprijzen? Zeker als je banale producten slijt?

Aandacht! Aandacht!

Conrad is een leverancier van kantoor- en andere spullen waarvoor ik totaal geen interesse heb. Zijn mails delete ik als spam. Toch slaagt hij er nu met een simpele onderwerpregel in om mijn aandacht te trekken:

Zwartekattenverschrikker | 7-delige bitset | Mini-monstertruck: weg is pech

Zwartekattenverschrikker? Wat is dat in godsnaam? Moet ik weten. Dus klik ik door naar de mail:

Beste mevrouw Hubens,


Onmisbaar op vrijdag de 13e: een zwartekattenverschrikker voor 34,99. Zeven brengt geluk, daarom een 7-delige bitset voor 3,99. Op=op, weg=vandaag dubbel pech: een mini-RC-auto voor slechts 25,-.

Zet je lezer op het verkeerde been

Geestig, vind ik. Conrad (of toch zijn copywriter) heeft alvast mijn sympathie gekregen.

En de zwartekattenverschrikker? Het blijkt gewoon een apparaat dat ongewenste huisdieren uit je tuin verjaagt. Door er een ongewoon woord voor te gebruiken, activeert Conrad mijn nieuwsgierige aagje. Ik blijf doorklikken. Missie geslaagd. Of hoe goede copy niet ingewikkeld hoeft te zijn.

Reageer

Tevreden partners

Met de blik van een buitenstaander
Dit tekstbureau is een echte verademing
We klimmen een onlinetrap hoger
Inlevingsvermogen verdient respect
Schrijf.be bespaart mij hoofdbrekens
Jaarverslag in aantrekkelijk jasje
We garanderen ook kwaliteit voor onze Vlaamse teksten
Volbloed taalkunstenaars
Teksten op maat
Professioneel, prettig, dynamisch
Snel, accuraat, betaalbaar
Je krijgt altijd sterke teksten
Technische inhoud helder verwoord
Met glans geslaagd voor ‘les parisiens’
Ik wist wat ik wilde en Schrijf.be bezorgde het mij
Ik had meteen door dat ze écht met hun vak bezig zijn
English, in other words
Net wat een start-up nodig heeft
Meteen op dezelfde golflengte

Wat klanten zeggen

Schrijf.be offerde zelfs een stuk van z'n weekend op om ons nog tijdig de bruisende en vlot leesbare teksten op te leveren.

Yves Van Dooren