fbpx

Krijg nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Zolang u het maar mooi omschrijft

Uw product verkopen? Dat is mijn job. En verkoopt u verschrikkelijk lelijke beeldjes waarop niemand zit te wachten? Dan maakt dat de opdracht voor mij iets moeilijker, maar ik vind wel een manier om ze aan te prijzen. Dat is een kwestie van het juiste standpunt vinden. Lelijke beeldjes zijn bijvoorbeeld een perfect afschrikmiddel voor dieven. En ik kan het weten. Want ik zag ooit een dief huilend uit mijn buurvrouws huis wegrennen - doodsbang van haar opgezette hond.

Fotografische evenknie

Maar pas op, liegen doe ik nooit. Ik zoek alleen een mooie manier om de dingen te verwoorden. Net als deze fotograaf, met zijn beelden. Hij verkoopt een huis, door het vanuit het mooiste standpunt te fotograferen. Of vindt u dat hij overdrijft?

fake zwembad


Tevreden klanten aan het woord

Wat als uw freelance-copywriter ermee kapt?
Tone of voice ons op het lijf geschreven
Zij doen de goede dingen, en ze doen de dingen goed
A pleasure to work with, from beginning to end
Betrouwbare leverancier om te koesteren
Teksten met aroma!
Prima tekstkwaliteit, vlekkeloze projectopvolging
Schrijf.be denkt met u mee
Naadloze samenwerking en een tekst die wérkt
Inlevingsvermogen verdient respect
Jullie kleden een barokke tekst uit, en maken er een vlot leesbare brief van.
Authentiek voer voor moderne lezers
Ik ga met een gerust hart slapen
Valse noot? Toch mooi lied!
Spot on!
Luminus gaat voor teksten die bruisen van de energie
Teksten vertaald … én verbeterd!
Exact wat ik zocht
Schrijf.be bracht vaart in de Batavus-website
Heel tevreden van hands-on-mentaliteit

Wat klanten zeggen

Het is prettig samenwerken! Jammer dat ik niet elke week een opdracht voor je heb ;-)

Gwen Gommers
DELA