Krijg nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Zolang u het maar mooi omschrijft

Uw product verkopen? Dat is mijn job. En verkoopt u verschrikkelijk lelijke beeldjes waarop niemand zit te wachten? Dan maakt dat de opdracht voor mij iets moeilijker, maar ik vind wel een manier om ze aan te prijzen. Dat is een kwestie van het juiste standpunt vinden. Lelijke beeldjes zijn bijvoorbeeld een perfect afschrikmiddel voor dieven. En ik kan het weten. Want ik zag ooit een dief huilend uit mijn buurvrouws huis wegrennen - doodsbang van haar opgezette hond.

Fotografische evenknie

Maar pas op, liegen doe ik nooit. Ik zoek alleen een mooie manier om de dingen te verwoorden. Net als deze fotograaf, met zijn beelden. Hij verkoopt een huis, door het vanuit het mooiste standpunt te fotograferen. Of vindt u dat hij overdrijft?

fake zwembad


Tevreden klanten

Je krijgt altijd sterke teksten
Er waait een nieuwe wind door onze magazines
Boodschap gesnapt én goed verwoord
SEO-webteksten die Google én bezoekers verleiden
Superlatieven schieten tekort
Snelheid én kwaliteit als troeven
Wat als uw freelance-copywriter ermee kapt?
Copywriting dúúr? Absoluut niet!
Topteksten, hoedje af
Geslaagd Nederlands-Vlaams huwelijk!
Teksten die kleur geven aan onze visie
Georganiseerd, persoonlijk, helder
Efficiënte doe-mailing met schwung
Verkiezingswebsite doen opvallen? Schrijf.be bellen!
Dé bestemming voor uw toeristische communicatie!
Tone of voice zit onmiddellijk goed
Ik wist wat ik wilde en Schrijf.be bezorgde het mij
Uitmuntende tekst in recordtempo
Al vijf nieuwe grote klanten - en de teller stopt niet!
Teksten van de bovenste plank

Wat klanten zeggen

Helemaal goed. En onze dank. We zijn erg tevreden - en over het ps: die kennen we in Nederland ook.
We gaan de brief zo de deur uit doen. Dank voor je inzet en betrokkenheid.

Marie-Louise Dirkse
Accountantskantoor Sterkenburg