Krijg nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Zolang u het maar mooi omschrijft

Uw product verkopen? Dat is mijn job. En verkoopt u verschrikkelijk lelijke beeldjes waarop niemand zit te wachten? Dan maakt dat de opdracht voor mij iets moeilijker, maar ik vind wel een manier om ze aan te prijzen. Dat is een kwestie van het juiste standpunt vinden. Lelijke beeldjes zijn bijvoorbeeld een perfect afschrikmiddel voor dieven. En ik kan het weten. Want ik zag ooit een dief huilend uit mijn buurvrouws huis wegrennen - doodsbang van haar opgezette hond.

Fotografische evenknie

Maar pas op, liegen doe ik nooit. Ik zoek alleen een mooie manier om de dingen te verwoorden. Net als deze fotograaf, met zijn beelden. Hij verkoopt een huis, door het vanuit het mooiste standpunt te fotograferen. Of vindt u dat hij overdrijft?

fake zwembad


Lees ook

Wat klanten zeggen

Dat was meteen BINGO! Schrijf.be had meteen de Bonanza-vibe te pakken. 80 procent serieus, 20 procent loco! Één kleine briefing volstond om een Bonanza-tekst te maken voor onze homepage. Heerlijk om geen vijf keer te moeten mailen of bellen eer de boodschap duidelijk was. Toen ik de tekst las, merkte ik een grote glimlach op mijn gezicht.

Ilse De Vis
Bonanza