fbpx

Krijg nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Zoek het verband

Bouwjargon? Sinds mijn eigen stulpje in de steigers staat, krijg ik er maar niet genoeg van! En bouw ik niet alleen mijn keuken, maar ook mijn woordenschat uit. Intussen praat ik een aardig mondje mee op mijn bouwwerf. En komt er - heel af en toe - zelfs iets gefundeerds uit mijn mond ...

Bouw in beeld

Mijn zoektocht naar nieuwe woordjes bracht me bij Bouwkunde in beeld. Nederlander Joost de Vree geeft er tekst en uitleg én beeld bij meer dan 2500 bouwtermen. Vaak ook typisch Vlaamse varianten. Of liggen keukentegels in Nederland ook op een chape?

Klezorenverband

Op de pagina over metselverbanden slaat één woord me om de oren: 'klezorenverband'. Heerlijk woord. Van Dale kent het, ik niet. Een klezoor blijkt een kwart van een metselsteen te zijn. Is een muur gemetseld in klezorenverband? Dan verspringen de stenen telkens één klezoor of een vierde van een steen - rechtsboven op het schema.

En de Schrijf.be-muur? Ziet u het verband?


Tevreden klanten aan het woord

Snel, accuraat, betaalbaar
Expert in vervlaamsen
Hetzelfde, maar met zóveel minder woorden
Het hart van onze website
Schrijf.be is een meedenker
Allroundtekstatleten
Professionaliteit waaraan je een punt kunt zuigen
Smaakt naar meer – veel meer
Ik wilde er geen letter aan veranderen
Inlevingsvermogen verdient respect
Timing altijd stipt gerespecteerd
Copywriter met oog voor onze eigenheid
Heel herkenbaar voor onze klanten
Onvoorstelbaar knap werk
Afspraken en timing altijd gerespecteerd
Je krijgt altijd sterke teksten
In één woord? Kwaliteit!
Mijn klant keurde de tekst zonder wijzigingen goed
Eén blik op jullie website en ik was overtuigd
Spot on!

Wat klanten zeggen

Ik was echt tevreden met uw hertaling. Het gaf ons een mooi opgebouwde tekst die we zeker voor onze consumers kunnen gebruiken. 

Anne-Françoise Meurant
Heel