Krijg nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Wellness.be

“Schrijf.be schrijft alleen maar.” Dat vertellen we onze klanten altijd. Toch als ze grafisch werk van ons verwachten. Of de verzending van hun mailings. En dat doen we dus niet: we zijn louter een tekstenbureau. Of toch niet ... ?

Begin de dag met een douche

Er zijn tekenen die doen vermoeden dat Schrijf.be zich stilaan omvormt tot een schoonheidssalon en wellnesscenter. Woensdagmorgen rook het in de Leopoldstraat heel fris en fruitig. Ann - natte haren, schone snoet - was vroeger naar kantoor gekomen om ...  een douche te nemen. In onze opslagkamer. Die ooit een badkamer was.

Ik moest wel, zei ze verontschuldigend, het lukt me niet thuis. Nu woont Ann in het lelijkste huis van Mechelen. Daarover zijn alle collega's het eens. Dat blijkt nu ook het lekste huis. Want neemt ze er een douche? Dan regent het in haar woonkamer.

Spiegeltje, spiegeltje in de kast

Dus staat ze tegenwoordig driftig te föhnen tussen de archiefdozen. En geurt het hier 's morgens naar kapper. Ik doe mee met de trend. En sta nu olijk mijn tanden te poetsen boven de voorraad colablikjes. Of me te schminken - want dat lukt 's morgens door het kinderspitsuur thuis niet altijd.

Onze zorgberen

Ik vind dat we deze ommekeer als een vast verworven gegeven mogen beschouwen. En uitbreiden naar de toekomst. Dat iedere schrijfbeer zijn wellness-talenten aanspreekt. Pedicure Wim zorgt ervoor dat onze woorden en onze voeten stevig maar zacht staan. Kapper Marcel knipt de fouten uit onze teksten en de klitten uit onze haren. Zen-meesteres Ilse kalmeert onze zenuwen en stimuleert (het schrijven van) onze zinnen.

Uw zenpennen

Ik vind dit een goede evolutie. Al tijden probeer ik Wim te overtuigen om knappe masseurs in huis te nemen. Die onze stramme ruggen, verkrampte nekspieren en stijve muisarmen komen loswerken. Van mijn wellnessmannen kan ik alleen maar dromen.  Maar in onze nieuwe kantoren komt alvast een (jagers-)groene kamer: waarin we - als het even nodig is - de rust en inspiratie vinden om uw teksten beter te maken. Een zen-winsituatie, zeg maar. We kunnen haast niet wachten. En u?


Tevreden klanten

De tekst verwoordt precies wat wij willen zeggen
Open en duidelijk
De tekst spreekt verschillende doelgroepen aan
Een tekst die uitnodigt tot actie: net wat ik verwachtte!
English, in other words
We garanderen ook kwaliteit voor onze Vlaamse teksten
De betrouwbare partner die we zochten
Menselijk, constructief en no-nonsense
Schrijf.be bulkt van het schrijftalent
Professioneel, betrouwbaar en efficiënt
Mijn perfecte match
Meteen dol op de schrijfstijl
De journalisten happen toe!
Deze mensen weten waarmee ze bezig zijn
Efficiënt, makkelijk én snel
Verkiezingswebsite doen opvallen? Schrijf.be bellen!
Superlatieven schieten tekort
Uitstekend! En die score geef ik zelden
Precies wat we in gedachten hadden
Nooit een letterlijke vertaling!

Wat klanten zeggen

Bedankt om de versnellingsknop in te drukken. De tekst is zeer aangenaam om te lezen. 

Kristel Stessens
Optiek Stessens