fbpx

Krijg nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Wat als je zelf de klant bent?

Geen strengere klant dan een copywriter! Dat ondervond ik aan den lijve, toen ik een e-mailing schreef voor ... mezelf. De opdracht scheen eenvoudig: schrijf een e-mailing die de lezer overtuigt om mijn deelname aan de Oxfam Trailwalker te sponsoren. De briefing was overweldigend: website, nieuwsbrieven, promotiemateriaal en persartikels. Dit wordt een makkie, dacht ik. En ik zette me enthousiast aan het schrijven.

Stappen tegen armoede

De Oxfam Trailwalker? Dat is stappen tegen armoede, 100 kilometer in 30 uur, in teams van 4 personen. En minstens 1500 euro inzamelen. Bij vrienden, familie, klanten, ... De organisatie heeft daarvoor brieven en e-mailings die je mag gebruiken. Maar een beetje copywriter schrijft die zelf, toch?!

Schrijven tegen armoede

Twee uur later lagen er al drie versies in de prullenmand. Allemaal gesneuveld op de eerste en belangrijkste schrijf-beter-test: de Egotest. En zéker voor de Nouentest. Ik was voor één keer mijn eigen onderwerp. En dat viel niet mee! Uiteindelijk koos ik voor een heel directe aanpak: Mijn voorstel: ik wandel, jij sponsort. Zo vormen we samen het pérfecte team. Doe je mee? Met een opvallende onderwerpregel: Ik heb je hulp nodig!


Tevreden klanten aan het woord

Meteen op dezelfde golflengte
Flexibel, grondig en eerlijk
Eerdere samenwerking opende deuren
De teksten zijn er boenk op
Efficiënt, makkelijk én snel
Dynamische taalprofessionals
¡Fantástico!
Een constant, hoog niveau
Pietje-precies heeft een nieuwe naam!
Vlot maar overtuigend, speels maar professioneel
Ik verwachtte het beste … en kreeg nog beter
Drukkersjargon professioneel vervlaamst
Schrijf.be? De professionele pen die ik zocht.
Trainees verguld met de hands-on workshop
Ik wist meteen: dít is het!
Zó anders dan wat je elders leest!
Schrijf.be schreef de eerste pagina van ons nieuwe verhaal
Snel én goed
Bij Schrijf.be doen ze wat ze beloven
Verkoopbrief was schot in de roos

Wat klanten zeggen

Bedankt voor de copy ... het was gewoon perfect!

Sophie Dumont
Securex