Krijg nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Wat als je zelf de klant bent?

Geen strengere klant dan een copywriter! Dat ondervond ik aan den lijve, toen ik een e-mailing schreef voor ... mezelf. De opdracht scheen eenvoudig: schrijf een e-mailing die de lezer overtuigt om mijn deelname aan de Oxfam Trailwalker te sponsoren. De briefing was overweldigend: website, nieuwsbrieven, promotiemateriaal en persartikels. Dit wordt een makkie, dacht ik. En ik zette me enthousiast aan het schrijven.

Stappen tegen armoede

De Oxfam Trailwalker? Dat is stappen tegen armoede, 100 kilometer in 30 uur, in teams van 4 personen. En minstens 1500 euro inzamelen. Bij vrienden, familie, klanten, ... De organisatie heeft daarvoor brieven en e-mailings die je mag gebruiken. Maar een beetje copywriter schrijft die zelf, toch?!

Schrijven tegen armoede

Twee uur later lagen er al drie versies in de prullenmand. Allemaal gesneuveld op de eerste en belangrijkste schrijf-beter-test: de Egotest. En zéker voor de Nouentest. Ik was voor één keer mijn eigen onderwerp. En dat viel niet mee! Uiteindelijk koos ik voor een heel directe aanpak: Mijn voorstel: ik wandel, jij sponsort. Zo vormen we samen het pérfecte team. Doe je mee? Met een opvallende onderwerpregel: Ik heb je hulp nodig!


Tevreden klanten

Schrijf.be is een meedenker
Onze mailing zit er boenk op!
Mijn copywriter laat me scoren in Google én bij mijn klanten
Georganiseerd, persoonlijk, helder
Wat als uw freelance-copywriter ermee kapt?
Teksten vertaald … én verbeterd!
Teksten om blind op te vertrouwen
Er waait een nieuwe wind door onze magazines
Prima tekstkwaliteit, vlekkeloze projectopvolging
Missie en visie? Roep er een buitenstaander bij
Hun tekst geeft meteen weer waarvoor wij staan
Professioneel, betrouwbaar en efficiënt
Copywriting dúúr? Absoluut niet!
Met glans geslaagd voor ‘les parisiens’
Zó anders dan wat je elders leest!
Snelheid, vriendelijkheid en opvolging
Ik wilde er geen letter aan veranderen
Eindredacteur met scherpe ogen
Vakkundig en toch toegankelijk, professioneel en toch persoonlijk
Hun werkwijze is absoluut top

Wat klanten zeggen

J’ai le plaisir de vous informer que le niveau de qualité de vos deux copywriters correspond tout à fait à nos attentes et figure parmi les meilleurs de notre sondage.
Nous ne manquerons donc certainement pas de vous contacter pour une prochaine adaptation.
Encore un grand merci pour votre collaboration!

Sophie Maes
Pharma.be