fbpx

Maandelijkse tip?

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Wachten? Graag!

Goede voornemens? Die maak ik niet alleen meer als er een nieuw jaar voor de deur staat. Het ontluiken van de zomer is een even geschikt moment. Mijn plan? Ik besluit vanaf nu meer te ... wachten. Ik ga te vroeg naar briefings, neem vaker de trein en bezoek de ene dokterspraktijk na de andere. Als ik maar mag wachten.

Wachten op verwenning

Of ik met al dat wachten een nieuwe vorm van zelfpijniging uitprobeer? Neen, ik verwen mezelf met vijf, tien of vijftien minuten ... leestijd. En dat dankzij de VertragingsApp - een samenwerking tussen de uitgeverijen Athenaeum, Nijgh & Van Ditmar, Querido en Q.

Tijd voor een verhaaltje

Een kwartiertje tijd? Dan selecteert u dat in de app - u weet wel: de softwareapplicatie voor uw smartphone of iPad. Hij bezorgt u dan een verhaal met de gepaste leestijd, geschreven door onder meer Arnon Grunberg, Hella S. Haasse of Toon Tellegen. Zo gaat de tijd aangenaam voorbij.

Vandaar mijn besluit: vanaf nu wacht ik meer en langer. Nu alvast even wachten op iemand met het goede voornemen om me een iPad of iPhone cadeau te doen ...


Lees ook