fbpx

Krijg nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Vol van vacature

vol van vacatureGeen foto om het te bewijzen, maar u mag erop vertrouwen dat ik de waarheid vertel - en niets dan de waarheid:

Vol van zichzelf

Naar het werk rijden, kan op de lachspieren werken. Dat bewees de bestelwagen van een klusbedrijf mét vacature: de klusser zocht een helpende hand. En dat deed ie fantastisch: Volle gast gezocht

Bedoelde hij er één die vol lof was over zichzelf - Bob de bouwer is niets vergeleken met mij - of eentje die rond en vol was, zodat naast zijn bilspleet ook zijn bierbuikje over de werkbroek komt piepen?

Half werk gevraagd

Ach, niets van dat. Het Vlaams dialectenwoordenboek leert me dat een volle gast gewoon een geschoolde vakman is. Ook een halve gast bestaat. Maar die kennis houdt me niet tegen om straks ook met die term smakelijk te lachen: halvegaren en dwergen worden alvast gevraagd zich te melden.

Bent u toch voor de duidelijkheid. En op zoek naar hulp bij de creatie van een creatieve vacature die iedereen begrijpt? Schrijf.be staat voor u klaar!


Tevreden klanten aan het woord

Osence grafisch bureau

Wat klanten zeggen

Ik werk verder met Schrijf.be omwille van de goede resultaten en omdat ze onze materie na een goed jaar inmiddels goed kennen.

Koenraad Van de Veere
Phaer