Krijg nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Taalkromme tango

Op de vierde verdieping van de grootste psychiatrische Buenos Aires ‘ziekenhuis, de patiënten dans met artsen en verpleegkundigen. Een paar maanden geleden, waren er te verlegen om te praten en anderen kon nauwelijks rechtop te houden. Nu zijn ze omarmen wang aan wang, zweefvliegen aan treurige akkoorden een accordeon’s.

Om te huilen

Goed. Bent u uitgelachen? Bedenk dan dat dit een wetenschappelijk artikel had moeten zijn. Over tango en stresshormonen. Op een blogsite van professionals die beloven uw prestaties te verbeteren. En dan wordt deze Google-vertaling echt om te huilen.

R.E.S.P.E.C.T.

Als leesvriendelijke hertaalster word ik hiervan alvast droevig. En als gretige lezer zelfs boos, want ik voel me niet gerespecteerd. En dus haak ik af ... meteen. Ik begrijp dat deze blogger niet elke dag de tijd heeft voor een eigenhandig geschreven stukje. Of voor een keurige vertaling van een boeiend artikel. Maar waarom zouden wij dan tijd voor hem maken? Plaats toch liever een dag niets dan deze draak. Want een lezer/potentiële klant die gillend wegloopt, komt nooit meer terug.

Hertaald leesplezier hier

Dus hebt u geen tijd om te vertalen? Of geen zin? Geef uw anderstalige blogjes aan Schrijf.be. We behandelen ze met zachtheid voor uw publiek. En hertalen ze naar vlotte, puur Nederlandse stukjes leesplezier. Doen! Deze lezer smeekt het u.


Lees ook

Wat klanten zeggen

Ik zou graag ook zo mooi willen schrijven!

Lucie Rullaud
Cypres