string(2) "be"
array(7) { ["title"]=> string(0) "" ["type"]=> string(7) "website" ["url"]=> string(44) "https://schrijf.be/nl/blog/schrijf-beter-063" ["image"]=> string(23) "images/logo-schrijf.png" ["description"]=> string(0) "" ["site_name"]=> string(10) "Schrijf.be" ["locale"]=> string(5) "nl-BE" }
array(6) { ["title"]=> string(0) "" ["type"]=> string(7) "website" ["url"]=> string(44) "https://schrijf.be/nl/blog/schrijf-beter-063" ["image"]=> string(23) "images/logo-schrijf.png" ["description"]=> string(0) "" ["site_name"]=> string(10) "Schrijf.be" }
Schrijf.beter 063
- Omdat geen twee sportwedstrijden identiek zijn, rekenen wij graag uw precieze kost kosten uit voor uw wedstrijd.
Als je veel moet betalen heb je zware kosten, zware kost kan dan weer (on)aardig op je maag blijven liggen. Want kost is voedsel.
- Die voordelen worden door de firma als loon aanzien aangezien.
Aanzien is een scheidbaar werkwoord. Het voltooid deelwoord is aanGEzien. Beschouwd kan hier natuurlijk ook en vermijdt het probleem.
- Hierboven ontbreken ondermeer onder meer de Vlaamse Zwemkampioenschappen en het internationale tennistornooi of tennistoernooi.
Om een of andere duistere reden denken velen dat ze onder meer in één woord moeten schrijven. Niet dus. Het tweede probleempje is complexer: toernooi en tornooi komen allebei voor, zijn allebei correct, maar sommigen geven de voorkeur aan toernooi. Vroeger was het net andersom ...
- Met de informatie die we over het persoonlijke profiel van onze lezers bijhouden bewaren, willen we nieuwe marketingacties op het getouw of op touw zetten.
Je kunt de boeken, je Frans of een tempo bijhouden. Maar als je iets wil redden van de ondergang of van verdwijning, bewaar je het. En je zet iets op het getouw of op touw. De twee uitdrukkingen zijn correct, hoewel VRTtaal.net op het getouw zetten Belgisch-Nederlands noemt.
- En daardoor wijzen alle neuzen in dezelfde richting: die van uw bedrijfsstrategie en -objectieven -doelstellingen.
Een objectief is een lens van een optisch instrument. In de betekenis van oogmerk, is het objectief volgens Van Dale Belgisch en niet algemeen.