Krijg nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Schermutselingen

Mijn arme collega's. Afzien: dat doen ze met mij! Ik heb namelijk een paar ongewone hobby's. En ik gebruik hen als proefkonijnen. Letterlijk: ik doe bijvoorbeeld niets liever dan in mijn keukentje met potten en pannen staan zwaaien. De probeersels? Die worden de volgende dag - onder zachte dwang - aan de Schrijfberen gevoederd. Hazenpaté, boletenmousse, ... eten zullen ze. Alleen voor zwáre allergieën breng ik nog net begrip op. Zijn we ooit gesloten 'wegens onvoorziene omstandigheden'? Dan weet u wie de doden op haar geweten heeft.

Werkvloer - dansvloer

Nu, koken is nog niet zo'n ongewone hobby. Maar sinds kort volg ik ook lessen Argentijnse tango. Heel leuk, voor mij toch. Mijn danspartner daarentegen lijdt eerder dan dat hij leidt. En ook Ilse moest eraan geloven. In volle ochtenddrukte wou ik haar absoluut de basispassen leren. Ik stond erop. Helaas ook op haar tenen. De andere collega's houden zich nu krampachtig vast aan hun bureau, als ik weer een nieuwe pas heb geleerd. Met een bange blik.

En garde

En nu heb ik weer wat nieuws gevonden. Ik heb net een proefles achter de rug van een sport die me bijzonder bevalt. Ik heb nog twee proeflessen te goed, en daarna is de kans groot dat ik besluit het echt te leren. Maar dan ben ik waarschijnlijk verplicht thuis te werken. Om veiligheidsredenen. Ik wil namelijk leren ... schermen. Hier komen de arbeidsongevallen!


Lees ook

Wat klanten zeggen

Ik wil ik jullie echt bedanken voor de mooie speech, want het was een ongelooflijk succes.
De hele promotiezaal was  ontroerd. Je kon een speld horen vallen. Bedankt!

Katrien Van Cutsem