Krijg nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Parijs aan de Leie

Goed nieuws voor de Gentenaars onder ons. En ook voor de talrijke bezoekers, toeristen, dagjesvliegen, citytrippers en liefhebbers van mijn geliefde Arteveldestad. Kortom, goed nieuws voor iedereen: de boekenmarkt op de Gentse Ajuinlei breidt uit. Richting Recollettenlei of richting Predikherenlei? Mij maakt het niet uit. Als er maar meer plaats is, voor veel meer stalletjes en nog meer boeken.

Markten genoeg in Gent. De vogelmarkt op de Vrijdagsmarkt, de brocantemarkt bij Sint-Jacobs, de bloemenmarkt op de Kouter, de biomarkt op de Groentenmarkt, de beestenmarkt op de Beestenmarkt, … Maar de boekenmarkt is méér dan een markt, dat is een regelrechte hype. En heus niet alleen voor boekenliefhebbers. Wat begon als een wijkmarkt - een kleinschalig initiatief van enkele buurtbewoners – groeide in amper vier jaar tijd uit tot een volwaardige stadsmarkt. Met tweedehandse boeken, affiches, strips en vinylplaten. En heel veel volk.

Zoekt u ook dat ene speciale boek? Of hebt u zelf een zolder vol boeken te koop? Dan zien we elkaar zondagvoormiddag op de Gentse Ajuinlei.


Lees ook

Wat klanten zeggen

Mijn folder doet nu het werk voor mij: hij weerspiegelt wie ik ben en legt duidelijk uit wat ik doe.

Lisette in 't Veld