fbpx

Krijg nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Ogen en oren

Neologismen zijn leuk én nuttig. Zij verlevendigen onze taal, verfrissen de teksten en zorgen voor nieuwe drukken van woordenboeken. Alleen ... hoever mag je hierin gaan? Dit weekend krabde ik me achter de oren bij dit verontrustende bericht in De Morgen: "De geruchten over faillissementen van GM, Ford of Chrysler worden met argusoren gevolgd."

Het oor wil ook wat?

In de Griekse mythologie is Argus een reus. Omdat hij honderd ogen op zijn lichaam heeft, ziet hij echt alles. Volg je iets met argusogen, dan houd je de boel nauwlettend in de gaten. Over de oren van de reus, wordt in het hele verhaal niet gerept. Mag je hem dan argusoren aannaaien, louter op basis van geruchten? Of kijk ik nu te veel met argusogen naar die oren? Ik ben een en al oor!


Tevreden klanten aan het woord

Meteen op dezelfde golflengte
De teksten zijn er boenk op
Mijn klant keurde de tekst zonder wijzigingen goed
Boodschap gesnapt én goed verwoord
Mijn folder doet nu het werk voor mij
Schrijf.be denkt met u mee
Ik wist meteen waar ik moest zijn
Schrijf.be respecteert onze inhoudelijke boodschap
Authentiek voer voor moderne lezers
Dit copywritingbureau pakt uit met mijn verhaal
Ik bestelde te laat, en toch was mijn tekst op tijd klaar!
Onze productvoordelen spatten van het scherm
Professioneel, prettig, dynamisch
Zó anders dan wat je elders leest!
Tekst even belangrijk als vorm
Hun teksten zijn bondig en fris van toon
Trefzeker, duidelijk en snel.
Goed meegedacht, goed neergeschreven
A pleasure to work with, from beginning to end
Schrijf.be? Dat is super service!

Wat klanten zeggen

Ik ben zéér tevreden over het tekstvoorstel!

Ann Ramaekers
Communication Services