Krijg nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Ogen en oren

Neologismen zijn leuk én nuttig. Zij verlevendigen onze taal, verfrissen de teksten en zorgen voor nieuwe drukken van woordenboeken. Alleen ... hoever mag je hierin gaan? Dit weekend krabde ik me achter de oren bij dit verontrustende bericht in De Morgen: "De geruchten over faillissementen van GM, Ford of Chrysler worden met argusoren gevolgd."

Het oor wil ook wat?

In de Griekse mythologie is Argus een reus. Omdat hij honderd ogen op zijn lichaam heeft, ziet hij echt alles. Volg je iets met argusogen, dan houd je de boel nauwlettend in de gaten. Over de oren van de reus, wordt in het hele verhaal niet gerept. Mag je hem dan argusoren aannaaien, louter op basis van geruchten? Of kijk ik nu te veel met argusogen naar die oren? Ik ben een en al oor!


Tevreden klanten

Heel tevreden van hands-on-mentaliteit
Ik wist wat ik wilde en Schrijf.be bezorgde het mij
Teksten op maat
Professioneel, prettig, dynamisch
Door dat Vlaamse tintje zijn we geloofwaardiger
Onze uitnodiging was een groot succes
Onze baseline ligt lekker
Ik ga met een gerust hart slapen
Authentic while still meeting SEO needs
Superlatieven schieten tekort
Mijn e-mailing is onweerstaanbaar
Ik verwachtte het beste … en kreeg nog beter
Onze mailing zit er boenk op!
Luminus gaat voor teksten die bruisen van de energie
Teksten met een twist
Snel én goed
In één rechte pennentrek naar de finish
Hoge verwachtingen volledig ingelost
Tone of voice ons op het lijf geschreven
Zot zeg hoeveel beter die tekst wordt!

Wat klanten zeggen

Hartelijk bedankt en tot een volgende gelegenheid. Ik zal met plezier nog van je diensten gebruikmaken in de toekomst!

Sofie Beyers