fbpx

Maandelijkse tip?

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Inktvergieten

Ik ben een beetje onhandig. Nu ja, een beetje veel. Stofzuig ik? Dan rijd ik stukken van de deurstijl. Eet ik een broodje? Dan hangen de kruimels tot in mijn haar. Was ik af? Dan slinkt de voorraad glazen en serviesonderdelen aanzienlijk. Zoals een orkaan laat ik overal een spoor van vernieling achter.

It's raining ink

Ondertussen werd ook het Schrijf.be-kantoor slachtoffer van mijn onhandigheid. U moet weten: ik schrijf met vulpen. Met zwarte inkt. En vanmorgen zagen we plots dikke druppels ... zwarte inkt, jawel, op de muren en de glazen deur van de keuken. Waar ik, geheel toevallig, naast zit. Aan de manier waarop de druppels verspreid waren, kon je zien dat ik blijkbaar heftig had zitten gesticuleren. Met mijn vulpen in de hand.

Vooruitziende baas

Mijn maag kromp ineen tot de grootte van een erwt. Dat werd opnieuw verven ... Gelukkig kent onze zaakvoerder zijn werknemers. En had hij gekozen voor afwasbare verf op de muren. Inderdaad, zoals mensen soms doen voor kleine kindjes. En onhandige copywriters, blijkbaar. Ik kan dus naar hartenlust verder kliederen. Komt u bij ons op kantoor, en ziet het eruit als een bloedbad - maar dan in het zwart? Dan weet u wie de enthousiast schrijvende moordenaar was ...


Lees ook