Krijg nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Iedereen West-Vlaams

Mijn West-Vlaamse roots kan ik niet verstoppen. Zeker niet als mijn gsm afgaat en aan de andere kant van de lijn een West-Vlaams familielid 'hangt'. Want dan begin ik in een onversneden Meulebeeks dialect te tateren. Gevolg? Gegniffel bij de omstaanders. Verbaasde blikken. En vooral ... gefronste wenkbrauwen. Want blijkbaar verstaan ze dan geen jota van wat ik zeg.

Gevaar, gevaar, gevaar

Handig is het wel. Want zo kan ik vrijuit zeggen wat ik denk, zonder afgeluisterd te worden. U kent het gevoel vast ook wel. Want dezelfde situatie doet zich voor wanneer u in Marrakech luid en duidelijk Nederlands praat, en ongestoord zowel de locals als de toeristen becommentarieert. Tot u met schaamrood op de wangen vaststelt dat het koppel náást u uit pakweg Turnhout komt. Wel, die gevaarlijke situatie loert nu ook voor mij om de hoek in België. En dat dankzij de app 'Iedereen West-Vlaams'. Waarmee de provincie West-Vlaanderen onze geheimtaal zomaar prijsgeeft. Wa peinzen ze zulder feitelek?!

 

 

Stiekem vind ik het wel een geweldige app! Die je trouwens gratis en voor niks kunt downloaden.


Tevreden klanten

Hun mailing loste onze hoge verwachtingen in
Mijn technische tekst slaat spijkers met koppen
Schrijf.be? Dat is super service!
Hun webteksten maken ons webontwerp nog krachtiger
De deadline was heel nipt. Toch kregen we alle teksten op tijd.
Georganiseerd, persoonlijk, helder
In één woord? Kwaliteit!
Hartelijk en duidelijk, boeiend en concreet
Onze 'over ons' gaat niét over ons!
Schrijf.be? De professionele pen die ik zocht.
Ze wisten meteen wat ik wilde
Vertalen en herschrijven: dát zochten we
Dynamische taalprofessionals
Vlot maar overtuigend, speels maar professioneel
Doorzettingsvermogen en creatieve input
Ik wist meteen: dít is het!
Allroundtekstatleten
Teksten vertaald … én verbeterd!
Jaarverslag in aantrekkelijk jasje
Taalvirtuoos komt aan zijn trekken

Wat klanten zeggen

Heel, heel mooi geschreven!
Dit zal zeker impact hebben op  de inschrijvingen voor de infoavond.
Dank voor deze mooie realisatie in een korte tijdspanne.

Peter Martens
Martens Verzekeringen