fbpx

Krijg nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Hoera voor mezelf!

Lang leve Wim: zo heet het beste boek (nu al!) van 2009. 'Geschreven om de ontwimming van de samenleving een halt toe te roepen' door Wim Duzijn. Want hoewel er in België nog ongeveer 19.000 lotgenoten rondlopen, is Wim er anno 2009 geweest. Wel, toch als voornaam voor een boreling.

Dus juich ik dit boek toe: hoera voor Hoera voor Wim! En voor wie er echt niet genoeg van kan krijgen, is er nog altijd Wim van Wim Hofman. Wim rules.


Tevreden klanten aan het woord

Teksten die meeleven
Elke tekst is een schot in de roos
De 'vloek der kennis' omzeild
Copywriter met oog voor onze eigenheid
Geen discountfirma − gelukkig maar
In één rechte pennentrek naar de finish
Timing altijd stipt gerespecteerd
Teksten onder stroom
Die mannen weten wat ze doen!
De betrouwbare partner die we zochten
Om van te smullen
Wil je echt goede teksten?  Dan moet je hier zijn.
Eén blik op jullie website en ik was overtuigd
De perfecte omschrijving
Eindredacteur met scherpe ogen
Ik wist wat ik wilde en Schrijf.be bezorgde het mij
Niemand nog een excuus voor slechte teksten
Pietje-precies heeft een nieuwe naam!
Met de blik van een buitenstaander
Wat als uw freelance-copywriter ermee kapt?

Wat klanten zeggen

Ik heb een klacht. Om 05:15 kwam ik via Google op uw website terecht. Het is nu 06:20 uur en ik ben nog steeds niet uitgekeken. Dat is dus ruim een uur van mijn kostbare tijd! Bovendien moet ik zo dadelijk aan het werk en dat houdt in dat ik op z’n vroegst pas eind van de middag weer verder kan neuzen.

Fred Oudshoorn