Krijg nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Hij komt, hij komt, ...

Ik heb mijn hart verloren aan het Latijn, de taal der Romeinen. Sommigen delen mijn passie, anderen allerminst. En vertegenwoordigers van die laatste groep? Die vallen altijd in herhaling met de opmerking: "Het is een dode taal, wat ben je daarmee?" Wel ... meer dan je zou denken. Tenminste, als je de wereld een beetje wilt begrijpen.

Kalenders en kransen

Zo zat ik vorige week op de trein. Gespreksonderwerp van mijn medependelaars: de advent die de dag ervoor van start was gegaan. Zowat iedereen weet dat advent 'iets' met 'de kerk' te maken heeft. Maar we kennen het vooral van de kalenders met heerlijke chocolaatjes en de kransen aan de voordeuren. Maar pendelaar 1 wilde méér weten en maakte hardop de bedenking dat 'advent' eigenlijk wel een raar woord is: "Ad-vent ... vanwaar kómt dat eigenlijk?" Op dat moment schiet ik natuurlijk wakker! Erop gebrand een antwoord te vinden op een vraag die niet eens aan mij gesteld werd.

De komst van Jezus

Ik wist meteen dat advent wel moest afgeleid zijn van het Latijnse advenire. En dat betekent 'komen'. De advent is dus een periode waarin we wachten op iets dat zal ... komen. Maar wie of wat dan? Ik dacht: "Jezus? Zou wel eens kunnen!" En gelijk hád ik. Dankzij mijn kennis van het het Latijn. Nah! Of beter: amen!


Tevreden klanten

Efficiënt, makkelijk én snel
Expert in vervlaamsen
Mijn copywriter laat me scoren in Google én bij mijn klanten
Hartelijk en duidelijk, boeiend en concreet
Voorkeurspartner voor mij én voor mijn klanten
Mijn technische wereld helder uitgelegd
Gestructureerd als een ISO-bedrijf en flexibel op de koop toe!
Om een voorbeeld aan te nemen!
Schrijvers en blijvers
Ze wisten meteen wat ik wilde
Sodexo en Schrijf.be: een klinkend partnerschap
Copywriting dúúr? Absoluut niet!
Wat als uw freelance-copywriter ermee kapt?
Snel en efficiënt. Ook voor starters!
Samenwerking als een geoliede machine
Winning team
Interalu smart ceilings
Schrijf.be? Dat is super service!
Doorzettingsvermogen en creatieve input
Al onze troeven op één blad

Wat klanten zeggen

Ik ben tevreden. Een no-nonsense mailing, direct geschreven, dus oké voor mij.

Pierre Van Hecke
Rent-a-Rep