Maandelijkse tip?

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Select your language

Vlamingen die Nederlanders begrijpen

Het advies van een schildersfamilie, en het gemak van onlineshoppen: dat is Verfwebwinkel. In Nederland kregen ze al heel wat mensen aan het verven, lakken en behangen. Tijd om de ‘Belgen met de baksteen in de maag’ ook dat advies en gemak te bieden. Maar hoe overtuig je hen? Met een Vlaamse tekstschrijver, natuurlijk!

vlamingen-die-nederlanders-begrijpen

“Het verbaast mij keer op keer”, vertelt Kristian Naalden van Verfwebwinkel. “Vlamingen en Nederlanders spreken dezelfde taal, en toch zijn er zóveel verschillen.

Om Verfwebwinkel.be te lanceren, wist ik dus dat ik de teksten niet zelf zou regelen. Een vriend raadde mij dolenthousiast de vervlaamsing van Schrijf.be aan.”

Wow, da’s een serieus bedrijf!

“De website is erg uitgebreid, en tegelijk vind je er snel wat je zoekt. Ik dacht toen al: wow, da’s een serieus bedrijf!”, bekent Kristian.

“Alle verwachtingen werden van begin tot einde waargemaakt. De offerte was zeer gedetailleerd en duidelijk, de copywriter haalde alle deadlines, en de tekstvoorstellen zaten elke keer meteen juist.

De gratis correctieronde? Die was niet eens nodig. In plaats daarvan checkte de eindredacteur de pagina’s online, en haalde hij er onze tikfouten uit."

Toch begrijpen we elkaar

“Ik was vooral onder de indruk van de proactieve houding. Snel na mijn offerteaanvraag telefoneerde een copywriter voor meer informatie. Kort daarna kreeg ik al mijn offerte. En dan belde hij nog eens om de planning af te spreken – waaraan hij zich strikt hield.

Dus ook al spreken we zo verschillend: Schrijf.be en Verfwebwinkel begrijpen elkaar!” 

Verfwebwinkel.be vervlaamsing