Maandelijkse tip?

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Select your language

Smaakt naar meer – veel meer

Solucious is het foodservicebedrijf van Colruyt Group. U zag de wit-groene camions wellicht al rijden. Op weg om te leveren aan bedrijven, rusthuizen, jeugdbewegingen, ... Voor zijn online-communicatie vertrouwt Solucious op de hulp van Schrijf.be. Marketeer Hanne Leus vertelt.

testimonial-solucious

Hanne leerde Schrijf.be kennen via haar bazin bij Solucious. "Zij had al veel goeds gehoord over het copywritingbureau. Reden genoeg voor mij om de site te checken. Ik vind de blog heel leuk: die biedt voortdurend verse content, altijd leuk geserveerd. Ook de schrijftests zijn leerrijk, een aanrader voor iedereen die in de communicatie zit. En ondertussen volgde ik ook al een boeiende sessie bij de Schrijfdokter."

Frisse teksten in de juiste toon

De verwachtingen van Hanne waren hoog gespannen. "Ik was benieuwd hoe een copywriter onze teksten leuker en klantvriendelijker kon maken. Ze toonde dat meteen in de praktijk. Haar werk komt altijd fris over, geschreven in de toon die wij willen zingen. Tijdens de gratis correctieronde verander ik soms nog een detail. Ook de Franse hertalingen vallen enorm in de smaak."

Transparante en geruststellende aanpak

Hanne is tevreden met de gemoedsrust die Schrijf.be haar geeft. "De drietrapscontrole garandeert een sterke tekst. De offertes en facturen zijn waterdicht. En de medewerkers staan altijd klaar. Heb ik een dringende opdracht? Dan wéét ik dat ik op Schrijf.be kan vertrouwen: een geruststellende gedachte."

"Onze samenwerking met Schrijf.be? Die smaakt naar meer. Veel meer."

Banner Solucious