Maandelijkse tip?

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Select your language

Content met de content

Scone is een digitaal duurzaamheidsplatform met als missie: een betere wereld creëren voor iedereen. Hoe? Door mensen op een positieve manier bewust te maken van hun CO2-uitstoot. De volgers krijgen tal energiebesparingstips, worden uitgedaagd om deel te nemen aan challenges, en krijgen interessante content voorgeschoteld. Daarvoor bundelt het zijn krachten met sterke partners zoals Proximus, Mediahuis en Eneco. En Schrijf.be, natuurlijk!

testimonial-scone

christine lycklama 2 Scone zoekt een professionele partner, die hen wekelijks van een verse lading actuele content voorziet. Contentmanager Christine Lycklama vertelt hoe ze op Schrijf.be stuitte. Christine: “Een collega raadt jullie aan. Zij werkte al met Schrijf.be samen, nadat ze jullie online vond.” (Hoera! Het zoveelste bewijs hoe krachtig SEO is.)

Kwaliteitsgarantie en continuïteit

Waarom Scone op onze offerte ingaat?

Christine: “Voor een van onze partners plannen we wekelijks enkele posts rond duurzaamheid in. Die moeten relevant en actueel zijn, én altijd op tijd in onze mailbox belanden. Foutloos schrijven was natuurlijk ook een vereiste. Want de lat ligt hóóg, we kunnen ons geen fouten permitteren. Jullie kwaliteitsgarantie en continuïteitsbelofte geven de doorslag.”

Netjes hertaald

Wat hen nog over de streep trekt?

Dat Schrijf.be ook vertaalt. Of beter: hertaalt. Christine: “Die posts moeten ook steevast worden vertaald: correct én in meerdere talen. Die kennis hebben wij niet in huis. Dat maakt Schrijf.be dus éxtra interessant.” Een pluim op de hoed van de native hertalers van Schrijf.be, dus!

Geslaagde maidentrip

Voor Christine is het de eerste keer dat ze met externe copywriters in zee gaat. Wat verstaat zij onder ‘sterke copy’ en wat verwacht zij van een professional?

Christine: “Hij of zij moet de doelgroep feilloos aanvoelen. Er mag ook wel wat humor en speelsheid in zitten. En alles moet uiteraard correct en stipt worden aangeleverd.”

Copywriter Els lost die hoogespannen verwachtingen in. Christine: "We zijn heel blij met het resultaat en met de vlotte en persoonlijke aanpak. Thumbs up, applaus en vijfsterrenrating!"

 

Scone duurzaamheid CO2