Maandelijkse tip?

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Select your language

Teksten die meeleven

Linda is oprichter, trainer en psychotherapeute van For people on the move. Ze organiseert opleidingen, coaching en psychotherapie voor wie toe is aan persoonlijke en professionele ontwikkeling. Onlangs stuurde ze haar aanbod bij. En dus onderwierp ze ook haar website aan een kritisch zelfonderzoek. De diagnose: updaten en opfrissen. Het medicijn: een Schrijf.be-kuur.

teksten-die-meeleven

Haar collega, zelf een tevreden klant van Schrijf.be, verwees Linda zonder aarzeling door naar de website. “Die staat boordevol schrijftips. Dat schept vertrouwen. Ik beken: mijn handen kriebelden om zelf te schrijven. Maar ik liet het toch maar over aan de experts van Schrijf.be. Trouwens, zij hebben een offer I can’t refuse: een copywriter, eindredacteur en kwaliteitsbewaker voor de prijs van één.”

De juiste toon

Die beslissing bespaarde haar veel tijd. Want de copywriter begreep meteen waar het bij Linda om ging. “Mensen die mijn site bezoeken, staan vaak aan het begin van hun zoektocht. Het is belangrijk dat zij de juiste informatie gemakkelijk en snel vinden. Mijn copywriter voelde dat perfect aan. Zij zette de juiste toon. Met teksten die informeren, maar ook uitnodigen en aanmoedigen.”

Naar de essentie

Linda heeft een passie voor haar vak. “Aan de telefoon vertelde ik honderduit. Maar in de tekst torende de essentie er moeiteloos bovenuit.”
Verkoos Linda hier en daar toch een andere nuance? Dan zette de copywriter dat recht in de gratis correctieronde.

Professioneel en efficiënt

Linda treuzelde niet om een tweede opdracht te lanceren. “Het gaat vooruit bij Schrijf.be. Hun aanpak is professioneel en efficiënt van a tot z. Ik schakel hen graag opnieuw in!”