Maandelijkse tip?

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Select your language

Wervende kandidatuur in nog geen vier uur

Een uitgebreide kandidatuur, volgens een welomschreven stramien: daarnaar kijkt de jury uit. Alleen dan dingt Maarten Bynens, CEO van de Limburgse familiale holding INITIUM, mee naar de award van ‘Jonge Ondernemer van het Jaar’.

osence

Miriam Beaulen Miriam Beaulen van Osence van grafisch bureau Osence, dat deel uitmaakt van de INITIUM-holding, neemt de touwtjes in handen.

Miriam: “Enkele bedrijfstechnische tekstonderdelen neemt Maarten zelf voor zijn rekening. Maar zijn eigen levensverhaal schetsen? Dat laat hij toch liever aan een geoefend interviewer en schrijver over. Zelf calculeer ik twee weken voor de grafische opmaak van het dossier. Omdat we het bericht van de nominatie pas eind januari ontvangen, moeten we snel handelen. Google wijst ons de weg naar Schrijf.be – onder andere.”

Snel beschikbare interviewer met domeinkennis? Tijdwinst!

“We schrijven ook andere tekstbureaus aan. Toch is het opvallend hoe vlot Schrijf.be op onze vraag reageert. De dag waarop ik per e-mail contact opneem, krijg ik al telefoon van Roel om het hoe en wat van het project te bespreken. Bovendien blijkt hij ook onmiddellijk inzetbaar te zijn. En dat is voor ons een absolute plus! We twijfelen niet langer en wijzen hem de opdracht toe.

Bedrijfspsychologische achtergrond

“Ik beleg meteen een onlinemeeting en interview tussen CEO Maarten en Roel, die inmiddels vanuit zijn bedrijfspsychologische achtergrond de gepaste vragen heeft voorbereid. Vier dagen later ligt er een soepele levensschets, waarin elke punt en komma op zijn plaats staat. Ik krijg zo zelfs extra tijd voor de opmaak!”

Warm aanbevolen

“De grafische en tekstuele puzzel ligt er nu. Toch laat ik ook graag een externe tekstpartner de puntjes op de i zetten – inclusief de pennenvruchten van CEO Maarten, zie ik. Intussen heb ik er alle vertrouwen in dat Schrijf.be daarvoor ook de geknipte eindredacteurs in huis heeft. En dat vertrouwen wordt meer dan bevestigd.”

"Vanuit mijn grafisch bureau is dit een heel leuke kennismaking met professionele ‘letterzetters’. Ik beveel hen vanaf nu ook graag aan onze eigen klanten aan."

 

osence banner