Maandelijkse tip?

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Select your language

Schrijf.be verzekert me van sterke teksten

Als verzekeringsmakelaar trekt Peters Martens volop de kaart van warme, heldere klantencommunicatie. Is er nieuws te melden? Dan giet Schrijf.be dat in een aantrekkelijke tekst.

martens-verzekeringen-over-schrijfbe

"Een paar jaar geleden volgde ik een cursus marketing. De docent raadde me aan om een copywriter in te schakelen voor mijn communicatie – en liet in één adem de naam van Schrijf.be vallen. Bij mijn eerstvolgende communicatieactie wist ik waar ik moest zijn."

Copywriter voelt aan wat ik wil

Beste, aangezien wij dit jaar 60 jaar bestaan, worden er enkele evenementen georganiseerd waarover we willen communiceren met onze klanten. Kunt u op ons kantoor langskomen om dat verder te bespreken? …

- Mail van Peter -

De Schrijf.be-copywriter trok naar Wuustwezel. "Na onze kennismaking schreef ze een eerste brief. En die viel meteen in de smaak – precies zoals de realisaties die ik vooraf op de website zag. In datzelfde feestjaar toverde ze nog meer brieven, uitnodigingen én een speech uit haar pen. Telkens voelde ze goed aan wat ik wilde."

Teksten zijn spitsvondig

Beste, intussen zijn we verhuisd naar een nieuwe locatie. Nu willen we ook onze website vernieuwen. Kunt u voor de teksten zorgen? …

- Mail van Peter -

Natuurlijk – gráág! "Mijn medewerkers en ik leverden de ruwe bronteksten aan. Onze copywriter herschreef ze volgens de regels van de kunst. Weer meteen in de juiste tone of voice. Ik ben echt heel tevreden met het eindresultaat. De teksten zijn warm, spitsvondig en gevat. Precies hoe wij willen overkomen."

"De doorgedreven kwaliteitscontrole werpt zijn vruchten af. En de administratie verloopt altijd vlot: van offerte tot factuur. Dus ja, ik blijf zeker werken met Schrijf.be. Benieuwd hoe ze me verder zullen verrassen met frisse copyparels!"

Martens Verzekeringen over Schrijf.be