Maandelijkse tip?

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Select your language

Ze trappen niet in de val om moeilijk jargon te gebruiken

Groep IDEWE ondersteunt organisaties bij het opzetten van een gezonde en veilige werkomgeving. De medewerkers van Communicatie en Marketing promoten de IDEWE-diensten bij bedrijven. Liesbeth Degeest, marketingverantwoordelijke: "We zetten hard in op goeie teksten. Dat werden er té veel om zelf te schrijven. Daarom wilde ik een externe partner die het werk uit handen neemt." 

idewe_over_schrijfbe

"We zochten een flexibel bureau dat van aanpakken weet. En Schrijf.be is er zo een. Met een minimum aan briefing trekken de copywriters hun plan. Wat ze schrijven? Van alles: brochureswebsites, nieuwsbrieven. En vooral, veel testimonials. Extra handig daar is dat de copywriters alles regelen met onze klant. Van het interview vastleggen tot de goedkeuring voor publicatie vragen. Dat bespaart ons veel tijd."

Altijd een copywriter paraat

Veel teksten, dat vraagt om veel copywriters. "We hebben een aantal vaste schrijvers die voor ons werken. Dat is geruststellend: zo is er altijd wel iemand die onze opdracht snel kan uitvoeren. We hebben misschien wel onze voorkeur, maar sowieso leveren ze allemaal sterk werk. Iedere copywriter houdt ook rekening met onze stijlvoorkeur, zo zijn we zeker van een uniforme tone of voice in al onze teksten."

Moeilijke materie eenvoudig verwoord

"Vóór onze samenwerking vroegen we ons weleens af: kan een externe copywriter vatten wat IDEWE precies doet? Zorgen voor niets, zo blijkt. Ook al is onze business divers en complex, de copywriters smijten zich in de materie en krijgen de essentie helder verwoord. Het is zelfs een voordeel dat ze er als 'buitenstaander' naar kijken, zo trappen ze niet in de val om moeilijk jargon te gebruiken."

Alleen maar aan te bevelen

"Via de nieuwsbrief hadden we al een goede indruk van Schrijf.be. Blij dat we die bevestigd zien in onze samenwerking. Voor ons mag die nog jaren duren. We kunnen deze betrouwbare en hands-on partner alleen maar aanbevelen."

IDEWE kiest voor Schrijf.be