Maandelijkse tip?

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Select your language

Wat een verbetering!

Homescape Interieur & Design maakt kasten op maat. De passie en de liefde voor het vak stralen ervan af. En dat wil zaakvoerster Ilse Van huffel ook laten doorschijnen in de website. Dus neemt ze Schrijf.be onder de arm. Een goede zet, zo blijkt.

homescape

homescape ilse van huffel “Een collega die met jullie had samengewerkt, had daar een heel positieve ervaring aan overgehouden. Hij overtuigde me om in zee te gaan met Schrijf.be”, steekt Ilse van wal.

“Ik had ook al van jullie gehoord via een onlinesessie bij Dynamo Business Club Klein-Brabant. Ik heb niet eens de moeite meer gedaan om jullie website te bezoeken. De persoonlijke positieve getuigenis was op dat moment voor mij genoeg.”

Aantrekkelijker en toegankelijker

De opdracht van Homescape? Maak onze website aantrekkelijker en toegankelijker met leuke teksten. “Ik wil graag vlotte, sprekende teksten. In plaats van de huidige, eerder stijve schrijfstijl.” En het Schrijf.be-tekstvoorstel van copywriter An spreekt Ilse onmiddellijk aan: “Wat een verbetering!”

Correctieronde zelfs niet nodig

Ilse is heel blij met de vlotte samenwerking. “De communicatie liep van een leien dakje: ik kreeg snel antwoord en ook de follow-up verliep duidelijk en correct. De gratis correctieronde was zelfs niet nodig”, glimlacht Ilse tevreden. “Nu besef ik dat schrijven echt een vak apart is.”

Ontzettend aangenaam

De zaakvoerster twijfelt er dan ook niet aan om Schrijf.be aan te raden bij collega’s en vrienden. “In zee gaan met Schrijf.be is gewoon ontzettend aangenaam. Jullie werken correct en professioneel. De copywriters kennen hun vak, dat is duidelijk.

Het project werd bovendien perfect opgevolgd. Het bureau werkt op een toegankelijke manier en als kers op de taart zijn de Schrijf.be’ren ook nog eens heel vriendelijk.”

Of er nog een toekomstige samenwerking met Schrijf.be in zit? “Ja hoor, ik hou jullie gegevens zeker bij”, besluit Ilse overtuigd.

 

homescape banner