Maandelijkse tip?

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Select your language

Inlevingsvermogen verdient respect

"Schrijf.be voelt als geen ander de onderliggende boodschap aan en vervat vaak ontastbare meerwaarden in krachtige en inspirerende teksten." Chris Vissers, Marketing Consultant bij Extra Muros, getuigt.

casestudy_xtramuros

"De copywriters van Schrijf.be leveren meerwaarde. Geen twijfelen aan. Als marketing consultant erken ik de kracht van het juiste woord. De impact van een wervende boodschap ligt in de magische verhouding tussen woord en beeld. En voor dat juiste woord vertrouw ik graag op Schrijf.be."

Lezer centraal

"Wat kunt u van Schrijf.be verwachten? Overzichtelijke, gestructureerde en toegankelijke teksten. Geschreven vanuit het standpunt van de lezer of in dialoog met de lezer. Vanuit een inhoudelijke briefing voelt Schrijf.be als geen ander de onderliggende boodschap aan en vervat het vaak ontastbare meerwaarden in krachtige en inspirerende teksten."

Taalkunde en woordkunst

"Hun inlevingsvermogen in zeer specifieke materies verdient respect. Hun externe visie op een intern ontwikkelde boodschap verrijkt onze communicaties en ondersteunt hun doelgerichtheid."

Chris Vissers
Marketing Consultant, Extra Muros

Over Extra Muros

Extra Muros is een strategisch marketingbureau met meerwaarde.
Gebrand om moderne marketing- en verkooptechnieken toe te passen in de traditionele bouwsector.