Maandelijkse tip?

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Select your language

Pietje-precies heeft een nieuwe naam!

Met een opvallende openingszin slaat Schrijf.be de spijker op de kop: Pietje-precies heeft een nieuwe naam! En die naam is … Wittenstein. Specialist in precisie-aandrijvingen en inderdaad het toppunt van precisie. Het bedrijf tolereert géén speling op de kwaliteit van hun werk. En ook niet op dat van een ander. Daarom kiest het voor Schrijf.be.

casestudy_wittenstein

Management Assistant Tatjana Van Acker: “Ik ontvang al meer dan een jaar de nieuwsbrieven van Schrijf.be. De tips en tricks zijn zo aanstekelijk dat Schrijf.be hier op kantoor vaak ter sprake komt. Ook jullie website is heel duidelijk en zit vol overtuigingskracht. Ik kreeg meteen een goede indruk. Logisch dat we een beroep doen op jullie voor onze direct mailings.”

Buiten de lijntjes: dat leest vlot

Ooit begonnen als naaimachinebedrijfje. Vandaag een multinational in precieze planetaire aandrijftechnologie met meer dan 1400 medewerkers. Wittenstein heeft de wind in de zeilen. En drijft met hypermoderne technologie machines tot het uiterste. Niet meteen een beroepsactiviteit waarvan onze copywriter kaas heeft gegeten. Des te beter. Want als nieuwsgierig aagje pluist ze bedrijfswebsite en -brochures uit. Zo komt ze alles te weten wat ze móét weten. Pietje-precies in háár vak.

Tatjana: “Schrijf.be houdt rekening met onze wensen. Hun copywriter kijkt niet alleen naar de informatie die wij geven. Ze gaat zelf ook op zoek en haalt waardevolle informatie uit onze website. Resultaat? Een vlotte tekst. Kort en krachtig, met een speelse tint. Een aparte stijl, met een vleugje extra. Los, maar toch professioneel. Een stijl die buiten de lijntjes kleurt en blijft hangen. Zo maken we bij onze klanten het verschil.”

3 voor de prijs van 1: dat loont goed

De direct mailings volgen de normale gang van zaken bij Schrijf.be. Niet één, niet twee, maar drie copywriters bekijken de tekst. De copywriter loopt op kop, en zet het voorstel op papier. De kwaliteitsbewaker wikt en weegt haar woorden op overtuigingskracht, stijl en vorm. De eindredacteur komt als laatste over de streep, en scoort met correcte spelling en grammatica, en uniformiteit.

Tatjana: “Deze werkwijze is héél professioneel. Ik had er meteen alle vertrouwen in. Want zes ogen zien meer dan twee. Mijn verwachtingen waren hoog, maar Schrijf.be kwam ze allemaal na. De teksten waren pico bello. En op tijd geleverd. Ook de correctieronde is een extra garantie. We hadden nauwelijks opmerkingen. Een paar details, en de direct mailings gingen de deur uit. Maar stel dat er toch iets verkeerd staat? Dan is die inbegrepen service echt wel een geruststelling. Wilt u dat uw klanten uw naam onthouden? Werk dan samen met Schrijf.be – een echte meerwaarde voor uw business!”