Maandelijkse tip?

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Select your language

Jaarverslag in aantrekkelijk jasje

Water-link publiceert traditiegetrouw een jaarverslag. Niet in een lijvige, papieren vorm. Wel op een frisse website, met teksten die Schrijf.be onder handen nam. Chris Janssens, verantwoordelijke externe communicatie en pr, blikt terug op een geslaagde samenwerking.

casestudy_waterlink

Chris van water-link: "Ik wilde het jaarverslag van 2013 in een fris en aantrekkelijk jasje steken. Op internet zocht ik naar de geschikte copywriter, en zo belandde ik op de site van Schrijf.be. Die blaakt van de professionaliteit: met handige tips en overtuigende testimonials van tevreden klanten. Redenen genoeg om een offerte aan te vragen."

Correctieronde niet gebruikt

Chris: "De eerste samenwerking met een copywriter is ergens wel een sprong in het duister. Maar de gratis proeftekst nam alle twijfel weg: ik gaf het startschot. En op de afgesproken dag viel de herschreven tekst in mijn mailbox. Die raakte meteen de juiste snaar: de gratis correctieronde had ik zelfs niet nodig."

Toffe partner om mee samen te werken

Chris: "Conclusie? Alles verliep heel vlot. Schrijf.be is echt een toffe partner om mee samen te werken. Ik lever dus graag zelf ook een testimonial af, en beveel dit copywritingbureau van harte aan."

placeholder