Maandelijkse tip?

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Select your language

Mijn geheime wapen om te scoren in Google

Op nummer één staan in Google voor zoektermen als 'kelderdichting', 'vochtige muren', 'vochtproblemen', ... dat is het doel van Frederik De Buck, zaakvoerder bij Water-dicht.

casestudy_waterdicht

Frederik De Buck van Water-dicht gaat op zoek naar tips en tricks om daar te geraken. En die vindt hij … op Schrijf.be. "Ik nam alle Schrijf.be-teksten over SEO door. En die waren heel leuk om te lezen. Ik schreef me in voor de nieuwsbrief en onderzocht alle tips die mijn website konden helpen. En uiteindelijk besefte ik … dat ik niet de tijd had om heel mijn website zelf te schrijven. Dus vroeg ik hulp aan professionals."

Teksten die metéén goed zitten

"Ik klopte aan bij Schrijf.be. Mijn verwachtingen? SEO-teksten die scoorden bij Google én even leuk lazen als de teksten op Schrijf.be.

En de SEO-copywriter maakte dat absoluut waar. Elke tekst die ze schreef, ging eerst langs de interne kwaliteitsbewaker en de eindredacteur. Dankzij die drie stappen kreeg ik altijd perfect afgewerkte SEO-teksten. Ik had amper een correctieronde nodig – zelfs niet voor de technische stukken!"

Schrijf.be als geheime wapen

"Ja, ik zou Schrijf.be zeker aanraden bij vrienden!

Maar, euh … níét bij collega’s. Want ik sta nu bovenaan in de zoekresultaten, en zou daar graag blijven! Ik hou mijn geheime wapen liever voor mezelf." 

logo waterdicht groot(1)