Maandelijkse tip?

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Select your language

Zó anders dan wat je elders leest!

Viva Traducciones is een vertaalbureau in Marbella. Zaakvoerder Els Myngheer ruilde de Belgische regen voor de Spaanse zon. En coördineert van daaruit vertaalopdrachten voor klanten in heel Europa. Een briefing ter plaatse zat er dus niet in, maar een succes werd onze samenwerking wél …

casestudy_vivatraducciones

Els is al jaren trouwe abonnee van de Schrijf.be-nieuwsbrief. Toen ze besloot een nieuwe website te ontwikkelen, was de tekstschrijverkeuze dus gauw gemaakt. Die van Schrijf.be, dié moest ze hebben. Aan ons om dat vertrouwen niet te beschamen.

Geen eenheidsworst

Els: "De tekst op websites van vertaalbureaus is vaak eenheidsworst. Weinig sites springen er echt bovenuit. En dat wilde ik net wél." Een kolfje naar de hand van Schrijf.be. Na uitgebreid overleg besluit Els de opdracht in twee fasen aan te pakken. De eerste helft van de webpagina’s neemt een copywriter meteen onder handen. En de andere helft? Die kan enkele maanden wachten.

Stroomversnelling

Niet veel later valt de eerste pagina in Els’ mailbox. Om te zien of we op dezelfde lijn zitten. En ja hoor, ze reageert onmiddellijk: "Ik vind het fantastisch. De tekst leest zo vlot – en is helemaal anders dan die van mijn concurrenten. Dankjewel, en doe zo voort!"

Dus belandt de opdracht in een stroomversnelling. Els: "Het systeem met een tekstschrijver, een kwaliteitsbewaker én een eindredacteur, loopt enorm vlot. En de feedback die ik nadien nog gaf, werd snel verwerkt."

Meteen meer teksten

En dan … is het kwaad geschied: Els kan niet meer wachten. Dus schrijft Schrijf.be meteen ook de tweede reeks webteksten. Zodat de nieuwe site supersnel kan gelanceerd worden.

En weet Els waar ze moet aankloppen met een volgende opdracht? "Maar natuurlijk. We houden contact!"