Maandelijkse tip?

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Select your language

De ideale partner die zekerheid geeft

De natuurlijke habitat van Van Hessen? De horecasector. Van een kassa met touchscreen tot geïntegreerde softwaresystemen voor internationale hotelketens: Van Hessen heeft het allemaal al in huis. Daarom besluit de directie om hoog in te zetten op een nieuwe website. En rijst de vraag: "Wie is er in staat om ons complexe aanbod helder te verwoorden voor zoveel verschillende doelgroepen?"

casestudy_vanhessen

Projectmanager Joël Theys van Van Hessen steekt zijn licht op bij klanten en partners, en overal duikt dezelfde naam op: je moet bij Schrijf.be zijn. Dus maakt Joël een afspraak met copywriter Seppe. Met een bang hart, dat wel.

Weinig kans op slagen?

Joël Theys: “De directie was ervan overtuigd dat het niet ging lukken. Want je vindt bij ons al haast niemand die ál onze nicheproducten perfect kent en kan verwoorden. Maar jullie copywriter beet zich erin vast. Zo goed, dat ik hem meermaals lachend een job op onze verkoopafdeling aanbood.”

"Hij liep een dag met ons mee in Nederlandse en Belgische vestigingen. Vanuit die ervaring schreef hij de tachtig webpagina’s en bedacht een baseline als toetje. Zo werd de hoogste horde genomen: de verwerking van hopen informatie die van alle kanten kwam."

placeholder

Hyperefficiënt projectmanagement

Maar Schrijf.be kan veel meer dan … schrijven. Ook de projectopvolging verliep hyperefficiënt. Niet onbelangrijk voor een projectmanager als Joël Theys: "Schrijf.be is de ideale partner voor zo’n groot project. De formule met een copywriter, een kwaliteitsbewaker, een eindredacteur, én een coördinator als back-up, geeft je gewoon zekerheid."

Sneller schrijven dan wij lezen

"Bovendien schrijft jullie copywriter sneller dan wij kunnen lezen. Gelukkig wist hij dat blijkbaar (lacht). Want hij stuurde de teksten in deeltjes door, zodat we meteen konden terugkoppelen. Zo schoten we goed op."

Ook Engels en Frans

Schrijf.be nam ook de hertaling in het Frans en het Engels voor zijn rekening. Zo scoort de tekst in alle talen. En dat wil Joël graag zo houden: "Voegen we een reeks pagina’s toe? Hebben we andere teksten nodig? Dan hang ik meteen aan de lijn: Hallo, Schrijf.be?"

placeholder