Maandelijkse tip?

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Select your language

Precies wat we in gedachten hadden

Een eenvoudige vraag voor Schrijf.be van Steven Tytgat, zaakvoerder van ICT-leverancier Tyneso. Of we binnen de week de tekst voor een publireportage konden aanleveren? Ja, dat konden we. En deden we.

casestudy_tyneso

Tyneso specialiseert zich in netwerking en cloud computing. Het ICT-bedrijf bereidt ondernemingen voor op de toekomst én laat hen tegelijk op hun ICT-kosten besparen. Als leverancier en partner van Club Brugge was een publireportage in Clubs jaarboek ideaal om het bedrijf meer bekend te maken.

Schrijf.be overtuigt meteen

Alleen: het moest snel gaan. Steven Tytgat googelde even, kwam bij Schrijf.be terecht en twijfelde niet. "Eerlijk? Ik had nog nooit van Schrijf.be gehoord. Maar jullie onlineaanbod overtuigde me meteen."

Duidelijke communicatie

De offertevraag kwam bij de juiste Schrijfbe'er terecht. En die nam onmiddellijk contact op. Dezelfde dag nog belandde de offerte in de mailbox van Steven Tytgat. "Ik had hoge verwachtingen over de beloofde service. Zelf hou ik van duidelijke communicatie. En die kreeg ik ook."

Bondige en frisse teksten

De bestelbon viel dan ook snel bij Schrijf.be in de bus. Dezelfde dag nog belde Schrijf.be opnieuw met Steven Tytgat. Een telefonisch interview was de beste én snelste oplossing. De copywriter had onmiddellijk alle informatie die hij nodig had en ging aan de slag. Twee dagen later volgde de goedkeuring van de tekst. En nog een dag later kon de publireportage richting Club Brugge.

Steven Tytgat: "Ik kan niets aanmerken op de aanpak. Schrijf.be werkt correct en lost al mijn verwachtingen in."

De tekst die we op het oog hadden

Toch was de opdracht niet eenvoudig. Tyneso levert verschillende ICT-diensten aan Club Brugge. De Schrijf.be-copywriter moest blauw-zwart als referentie gebruiken. En tegelijk de voordelen van alle diensten, services en totaaloplossingen van het ICT-bedrijf op een rijtje zetten. Om zo ondernemingen met Tyneso in zee te doen gaan.

Steven Tytgat: "Jullie copywriter vond dat evenwicht. Hij verwoordde de tekst precies zoals wij die in gedachten hadden. Voor mij is het duidelijk: Schrijf.be denkt mee met zijn klanten."

Tekstpartner gevonden

Voor Steven Tytgat staat het vast: "Hebben we in de toekomst nog projecten waarvoor we duidelijke, krachtige en overtuigende teksten nodig hebben? Dan is Schrijf.be het eerste schrijfbureau dat we bellen." 

placeholder