Maandelijkse tip?

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Select your language

Gelukkig met deze contentpartner

“Schrijf.be: onze steun en toeverlaat bij de creatie van het driemaandelijkse magazine van een van onze grootste klanten.” Karen Van Kelf, accountmanager bij full service agency The Crew Communication, legt uit hoe dat precies zit.

casestudy_thecrewcommunication

Naadloze follow-up

“Voor een van onze grote klanten produceren we elk trimester een magazine. Daarbij is de expertise van Schrijf.be meer dan welkom. Onze copywriter staat ons bij met raad en daad en tovert de meest uiteenlopende magazinebijdragen uit zijn pen.”

“Dat is niet altijd evident. Het hele project staat of valt met een naadloze follow-up. Bezorgen we onze briefingdocumenten aan Schrijf.be? Dan weten we dat alle richtlijnen nauwkeurig worden opgevolgd. En anders vraagt David wel om uitleg bij onduidelijkheden.”

“De sterktes van Schrijf.be? Uitstekende projectfollow-up, creatief meedenken en spitsvondig tekstwerk.”

Spitsvondig tekstwerk

“Er komt heel wat kijken bij de realisatie van ons magazine. Deskresearch, telefonisch informatie vergaren of ter plaatse interviewen: Schrijf.be doet het allemaal. En door het regelmatige overleg zijn we altijd op de hoogte van de projectstatus. Zo komt onze deadline nooit in het gedrang.”

“De sterktes van Schrijf.be? Uitstekende projectfollow-up, creatief meedenken met de klant en spitsvondig tekstwerk. We prijzen ons gelukkig met zo’n contentpartner.”