Maandelijkse tip?

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Select your language

Echt anders dan wij altijd deden

Ingrid Bijl van Swingers Funclub (nu: Swingers Tantra Club) zocht hulp bij het schrijven van een prikkelende e-nieuwsbrief: "Wij hebben een datingsite voor stellen, en sturen regelmatig een nieuwsbrief aan de leden." 

casestudy_swingersfunclub

"Deze keer willen we ook de niet-actieve leden bereiken, zodat zij weer eens een kijkje zouden nemen op de site. Ik zat erop te zwoegen toen ik mij Schrijf.be herinnerde!"

Twee nieuwsbrieven voor de prijs van één

Volgens de stelregel ‘Schrijf voor één lezer’ adviseerde de Schrijfbe'er om de slapende en actieve leden een iets andere brief te sturen. "De onderwerpregel van de e-mail en de eerste alinea moeten de slapende leden meteen bij de haren grijpen, zodat ze niet wegklikken maar doorlezen. Bij de actieve leden kan dat op een zachtere manier." Daarom kreeg Ingrid niet één, maar twee e-nieuwsbrieven in de bus.

Meer bezoekers en meer betalers

Ingrid was enthousiast over het resultaat: "Dat ziet er leuk uit! Inderdaad ook echt anders dan wij altijd deden." De e-nieuwsbrieven gingen op zaterdagochtend de deur uit en meteen na het weekend had Ingrid al goed nieuws: "Het lijkt erop dat dit effect heeft gehad. Hoewel het gebruik van de website fluctueert, zijn er ongeveer 300 mensen méér online geweest dan in een doorsnee-week. Ook het aantal betalingen steeg."

Haar besluit? "We zijn heel tevreden over de nieuwsbrief, het effect dat die heeft gehad en de manier waarop jullie communiceren. We zullen zeker meer van jullie diensten gebruik maken!"

Over Swingers Funclub

Op Swingers Funclub ontmoeten stellen elkaar. Via de drukbezochte website en met leuke activiteiten, zoals een erotisch café, een sauna-avond of een ‘doenersfeestje’. Honderden stellen per dag bezoeken de website om te chatten, te discussiëren op het forum, of een date te maken.