Maandelijkse tip?

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Select your language

SEO-experts en taaladepten in één

Aaah … vakantie. Heerlijk! Vooral zónder gebroken been of gestolen portefeuille. En hebt u toch tegenslag in het buitenland? Dan beperkt u het leed met de reisverzekeringen van SunAssistance. Zaakvoerder Tom Hofman vertelt u er alles over in zijn gloednieuwe SEO-teksten.

casestudy_sunassistance

Tom: "Iemand die online info zoekt over een reisverzekering? Die wil ik naar mijn site lokken. En dan komt SEO op de proppen. Ik volg daar regelmatig een cursus over en ken er dus wel het een en ander van. Maar SEO-teksten schrijven, zie ik niet zitten. Dat laat ik liever over aan professionals die weten hoe ze zoekmachines moeten prikkelen."

Klanten overtuigen

Tom: "Van de Schrijf.be-copywriter kreeg ik wat ik verwachtte. De teksten zijn niet alleen ‘Google-vriendelijk’. Maar ook inhoudelijk erg sterk: de info over de verschillende reisformules is hyperhelder, én overgoten met een commercieel sausje. Extra leuk is dat de teksten al snel na onze telefonische briefing in mijn mailbox rolden. Ik kon ze trouwens meteen forwarden naar mijn webdesigner, want correcties waren niet nodig."

"Mijn advies? Ook al waan je jezelf een goede schrijver, reken tóch op de taaladepten van Schrijf.be. Zij gaan nog net dat stapje verder."

banner sunassistance