Maandelijkse tip?

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Select your language

Al vijf nieuwe grote klanten - en de teller stopt niet!

Style at Home richt modelwoningen in, met échte kasten en tafels of ... kartonnen meubelen. Het resultaat? Huizen en appartementen vliegen de deur uit, voor 8 tot 25% meer dan de geschatte waarde. Want de potentiële kopers komen niet binnen in een kille ruimte, maar in een thuis. "En dat begrijpt Schrijf.be uitstekend", vertelt Manou Rottiers, bedrijfsleidster van Style at Home.

casestudy_styleathome

"Het tekstvoorstel zat meteen goed. Hier en daar moest ik wat nuances toevoegen, maar de tekst was toen al voor 99% af", zegt Manou. "En dat voor een wat ‘rare’ business, want wij doen niets concreets van de hand. Eigenlijk verkopen wij sfeer – een thuisgevoel. Maar dat abstracte product levert wel concrete resultaten op: een snellere verkoop met meer winst. En dat bracht Schrijf.be treffend onder woorden."

Omzet verviervoudigd

Schrijf.be schreef de uitnodigingsbrief voor de feestelijke opening van de Style at Home-showroom. "Ik heb er al zeker vijf nieuwe grote klanten bij – en de teller stopt niet! Want ik krijg nu, maanden later, nog altijd telefoontjes van bedrijven die niet op de openingsreceptie konden zijn. Maar heel graag met ons willen samenwerken, nadat ze de brief hebben gelezen. En mijn omzet? Die is verviervoudigd. Dat is toch een groot succes, hè!"

Frisse website

"Als mensen mij vertellen dat ze een website of een brochure willen maken, zeg ik altijd: 'Zorg ervoor dat uw teksten goed zijn – kijk eens bij Schrijf.be.' Want ook al willen ze niet meteen een copywriter, dan hebben ze nog altijd véél aan de website. Die is heel fris en sprekend. En dan de schrijftips! Heel leuk dat die erop staan. Het toont aan dat Schrijf.be weet waarmee het bezig is. Ik geloof er sterk in dat iedereen zijn corebusiness heeft. Daarom kwam ik ook naar Schrijf.be voor mijn teksten." En als Schrijf.be ooit kartonnen meubels nodig heeft, weten wij alvast bij wie we moeten zijn!

 

Banner style at home