Maandelijkse tip?

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Select your language

Ze willen het beste voor je

Wie in het huwelijksbootje stapt, brandt die grote dag graag op zijn netvlies. Daarvoor zorgt trouwfotograaf Stijn Knapen. Deze jonge enthousiasteling schiet frisse plaatjes vol kleur en detail. Voorbeelden vindt u op zijn gloednieuwe site, met begeleidende tekst van Schrijf.be.

casestudy_stijnknapen

Stijn: "Ik wil mijn prospects overtuigen met een knappe website. Het beeld zat al goed, maar het woord kon nog beter. Ik wist direct waar naartoe: Schrijf.be! Want al jaren lees ik hun nieuwsbrief. En die schiet altijd raak. Wat me helemaal over de streep trok? De drietrapskwaliteitscontrole. Heel geruststellend dat een copywriter, kwaliteitsbewaker én eindredacteur aan je tekst werken."

Eerlijk advies, sterke tekst

"De aanpak van onze copywriter boezemde meteen vertrouwen in. Ik polste bij haar naar de SEO-mogelijkheden en zij gaf haar eerlijke advies. Zo lichtte ze toe welke webpagina’s in aanmerking kwamen. Fijn dat ze het beste voor me wilde, en niet zomaar probeerde te verkopen. En het eindresultaat valt in de smaak: de inhoud en stijl passen bij mijn persoonlijkheid. Na enkele ingrepen tijdens de gratis correctieronde was de tekst helemaal perfect."

Stijn geeft graag deze raad mee. "Heb je een schrijfsel dat maar zozo is? Geef het in handen van Schrijf.be. Zij toveren het om tot een tekst die echt overtuigt."

Banner Stijn Knapen Fotografie