Maandelijkse tip?

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Select your language

Storytelling en SEO: ze gaan samen

U runt een evenementenbureau dat het verhaal achter bedrijven, merken en producten vertelt. Met licht, beeld en geluid. Alleen: bijna al uw potentiële klanten vragen of u geluidsmateriaal en verlichting verhuurt. Wat doet u dan? Alvast uw website aanpakken. Een kolfje naar de hand van Schrijf.be.

casestudy_soundscape

Simon Fierens: "Soundscape is het enige evenementenbureau in België dat bedrijfsverhalen omzet in bijvoorbeeld film, theateroptredens of muziekspektakels. Noem ons gerust een productiehuis voor ondernemingen. En toch kregen we ons eigen verhaal moeilijk onder woorden. We wilden vooral vermijden dat bedrijven contact met ons opnemen om hun jaarlijkse kerstdiner te organiseren."

Aangeraden en goed bevonden

"Communicatiebureau Lemento uit Antwerpen raadde jullie aan. Ik had zelf nog nooit van Schrijf.be gehoord, maar Lemento prees jullie service en steengoede web- en SEO-teksten. Een bezoekje aan jullie website zei genoeg. Zodra ik jullie belde, ging alles snel. Mijn opdracht werd meteen van dichtbij opgevolgd."

Betrokken bij hun klanten

En de teksten? "Ons verhaal in een SEO-gerichte website gieten, was niet eenvoudig. Toch geven de teksten die Schrijf.be me bezorgde perfect weer waarvoor Soundscape staat. Vijf maanden later kreeg ik zelfs nog een telefoontje om te horen hoe mijn website het in Google doet. Dat bewijst hoe betrokken Schrijf.be bij zijn klanten is."

Pure professionaliteit

"Briefing, SEO-onderzoek, schrijven: de gedetailleerde offerte vertelde me exact hoeveel ik in mijn webteksten zou investeren. Als zelfstandige vind ik dat ontzettend belangrijk. Daarbij komen ook nog eens de correctheid, een duidelijke visie over copywriting en een vlotte service. Bij nieuwe projecten is Schrijf.be dan ook de eerste die ik bel."

soundscape banner(2)