Maandelijkse tip?

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Select your language

Betrouwbaar, professioneel én creatief met taal

Georgena Sampat is marketing- en communicatieverantwoordelijke bij automatiseringsspecialist Seculux in Lanklaar. Voor het schrijf- en herschrijfwerk rekent ze op Schrijf.be.

casestudy_seculux

Seculux werkte al met Schrijf.be samen voor Georgena Sampat er begon. Maar ze zou vandaag precies dezelfde keuze maken: “Praat ik met marketingverantwoordelijken van andere bedrijven? Dan hoor ik vaak Schrijf.be vallen als tekstleverancier. Ook mijn conculega’s zijn heel tevreden. Schrijf.be is betrouwbaar, levert goed werk en is altijd mooi op tijd.”

Meteen raak

“In mijn vorige job werkte ik ook met copywriters samen. Dus verwachtte ik dat ik ook bij Schrijf.be ruim op voorhand teksten moest aanvragen om ze dan in meerdere correctierondes bij te schaven.

Wat was ik aangenaam verrast dat de copywriter heel snel mijn eerste versie aanleverde, en dat die bovendien meteen raak schoot. Ondertussen schreef Schrijf.be een hele reeks teksten voor ons, en hebben we maar zelden de gratis correctieronde nodig.”

Deadline-proof

“De manier van werken bij Schrijf.be is heel eenvoudig: ik mail mijn opdracht, en binnen 24 uur krijg ik de offerte met opleverdatum. Handig, want wij werken altijd met strakke deadlines. Nét daarom is Schrijf.be zo betrouwbaar: ze leveren altijd op tijd – ook voor dringende opdrachten.”

Betrouwbaar, professioneel en creatief met taal

“Ik omschrijf Schrijf.be als betrouwbaar, professioneel en creatief met taal. Het spreekt dan ook voor zich dat ik bij een volgende opdracht weer bij dit copywritingbureau aanklop!”

banner seculux