Maandelijkse tip?

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Select your language

Mijn klant keurde de tekst zonder wijzigingen goed

Schrijf.be is voor Rob Elbers Reclame & Communicatie geen onbekende: "Ik ben al jaren fan van jullie nieuwsbrieven met zinnige copywritingtips." Dus twijfelde hij niet toen een van zijn klanten hem vroeg om zijn website een Vlaams accentje te geven.

casestudy_robelbers

Rob Elbers: "Mijn opdrachtgever wou via een Belgische website ook de Belgische markt bespelen. Hij vond een 'Vlaamse tongval' beter om dat doel te bereiken." Een mening die Schrijf.be toejuichte. Vervlaamsen dus. En om 'duplicated content' met de Nederlandse site te vermijden, raadden we Rob aan om de webteksten volledig te herschrijven.

Verrast door resultaat

Rob ging akkoord en zijn Schrijfbe'er ging aan het werk. Een dag later viel de Vlaamse webtekst al in zijn mailbox.

"Eerlijk gezegd waren mijn verwachtingen hooggespannen toen ik met Schrijf.be contact opnam. Er is natuurlijk de nieuwsbrief. En ook jullie webteksten zijn professioneel en uitnodigend geschreven. En toch verraste het resultaat me nóg. Het is heel opvallend hoe het Vlaams afwijkt van het Nederlands. De tekst was zó goed dat de ingebouwde correctieronde niet nodig was. Mijn klant keurde hem zonder wijzigingen goed."

Lof voor werkwijze

Niets dan lof van Rob Elbers voor Schrijf.be. "Moet ik Schrijf.be met enkele woorden definiëren? Dan denk ik meteen aan deskundig, snel, accuraat en creatief. En daar draagt jullie manier van werken zeker toe bij. Die is super: een copywriter die schrijft, een kwaliteitsbewaker die verbetert en een eindredacteur die de puntjes op de 'i' zet. Zo kom je tot teksten waarop (bijna) niets meer aan te merken is."

Ideale Vlaamse partner

Na de nieuwsbrief en de website ondervond Rob Elbers nu ook in de praktijk waarvoor Schrijf.be staat. Het is voor hem dan ook een uitgemaakte zaak: "Heb ik voor een opdracht een Vlaamse partner nodig? Dan is Schrijf.be het eerste tekstbureau waarmee ik contact opneem!"