Maandelijkse tip?

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Select your language

De tekst verwoordt precies wat wij willen zeggen

Met zijn drie grote stadsvernieuwingsprojecten in Leuven mikt Resiterra op een heel brede doelgroep. Want de ontwikkelaar wil in de nieuwe woonwijken een boeiende sociale mix creëren. De teksten op de website moeten dan ook iedereen aanspreken. Daarom kiest directeur Erik van Hoof voor Schrijf.be.

casestudy_resiterra

Ingenieur-architect Erik van Hoof van Resiterra: "De projectprofielen die eerst op onze homepage stonden, waren nogal droog en zakelijk. Maar de nieuwe dynamiek die deze woonwijken in Leuven brengen, moet de lezer natuurlijk ook op onze website vinden. Daarom wilden wij meer pit en overzicht in de teksten, en beter gedoseerde info."

Snelle reactie

"Omdat we dit zelf niet konden, zochten we naar een geschikte copywriter. Via Google. Schrijf.be verscheen daarbij bovenaan, dus deden wij meteen een aanvraag. Diezelfde dag nam de copywriter al contact met ons op. Wat later zakte hij af naar Leuven voor de briefing en maakte hij kennis met de werven. Enkele dagen later hadden wij het resultaat al in onze mailbox."

Haast geen correcties

"Verschillende mensen hebben die tekst gelezen. En iedereen besloot hetzelfde: de teksten verwoordden precies wat we wilden zeggen. Geen woord te veel, helder, beknopt, en vlot om lezen. Tja, we konden geen bijkomende suggesties meer doen."

We komen zeker terug

"Of we in de toekomst opnieuw met Schrijf.be samenwerken? Zéker. Momenteel staan onze drie projecten op één website, maar op termijn willen we elke woonwijk een eigen stek geven. En voor de teksten doen we dan zeker weer een beroep op 'ons' copywritingbureau."