Maandelijkse tip?

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Select your language

Hun teksten zijn bondig en fris van toon

In de marketingwereld verval je al vlug in clichés. Maar niet bij de teksten van Schrijf.be: subtiele tussentiteltjes bijvoorbeeld, zorgen voor de juiste sfeer.

casestudy_publicenter

Publi Center BVBA bedacht een uniek concept rond bedrijfsmagazines. Carla Lynen brengt die aanpak dagelijks in de praktijk. Voor de teksten doet ze een beroep op Schrijf.be. Haar medewerksters in het Belgische kantoor van Publi Center verzorgen de contacten met de prospecten en briefen de copywriter. Die schrijft een tekst in samenspraak met de gesprekspartner van het bedrijf dat centraal staat.

Gepaste doelgerichtheid

"De bedrijfsleiders zijn vaak heel enthousiast over de vlotte samenwerking met de copywriter", vertelt mevrouw Lynen. "En dat is voor ons natuurlijk cruciaal. Want wij leggen ons lot in zekere zin in de handen van de Schrijf.be-copywriter. Als je werkt aan een langdurige vertrouwensrelatie met bedrijven, speelt efficiëntie een hoofdrol in elk onderdeel van het proces. Managers en directeuren hebben geen tijd te verliezen."

Het Publi Center-concept

Publi Center verzorgt exclusieve bedrijfsuitgaven op maat. Die profileren het bedrijf op een stijlvolle en professionele manier. Niets nieuws onder de zon? Toch wel, want het kost de gepresenteerde firma geen cent. "Niet dat Publi Center de bladen uit eigen zak financiert", merkt Carla Lynen op. "Het sleutelwoord achter de succesformule is 'sponsoring'. Door efficiënt te zoeken naar een voldoende groot budget, lukt het telkens weer om een elegant en doeltreffend magazine af te leveren."

Bondige en frisse teksten

"Wat ik zo goed vind aan de Schrijf.be-teksten? Ze zijn bondig en fris van toon. In de marketingwereld verval je al vlug in clichés. Maar niet zo bij deze teksten: de subtiele tussentiteltjes bijvoorbeeld, zorgen voor de juiste sfeer. Dat is trouwens ook de mening van onze opdrachtgevers. De definitieve tekstversie is gemodelleerd op hun huisstijl, maar benadert die vanuit een onverwacht perspectief. Zo krijgen ze telkens weer een tekst die precies voldoet aan de doelstellingen."

Vangnet

"Het ingebouwde vangnet van Schrijf.be is voor ons een hele geruststelling. De copywriter schrijft een ontwerpversie. Die wordt naar inhoud en stijl bijgestuurd door een tweede copywriter en naar spelling en uniformiteit door een eindredacteur. Dat is onze garantie dat alle magazines hetzelfde tekstniveau halen. Opvallend is dat dat hele proces de oplevering niet vertraagt: Het eindresultaat ligt stipt op tijd bij de opdrachtgever."

Samenwerking schot in de roos

"Voor ons is de samenwerking een schot in de roos", besluit Carla Lynen. "Bij Schrijf.be weten ze onze Publi Center-waarden te respecteren. Opdracht na opdracht. Het ligt dan ook voor de hand dat de wisselwerking voor ons mag blijven duren. Het is echt een aanrader."

Tip

Wilt u ook uw bedrijf presenteren in een sprankelend magazine?
Ga dan te rade bij Publi Center:

België
Publi Center BVBA
Herckenrodesingel 77 bus 5
3500 Hasselt
Tel.: 011 85 95 00
Fax: 011 85 00 45
E-mail: publicenter@yucom.be

Nederland
Publi Center BV
Graafschap Hornelaan 182
6004 HT Weert - Nederland
Tel.: 0495 58 34 66
Fax: 0495 58 34 92
E-mail: publicen@plex.nl