Maandelijkse tip?

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Select your language

Eerdere samenwerking opende deuren

“Ik zocht naar een goede en betrouwbare tekstpartner om onze Profel-deurencatalogus te herschrijven. En een collega raadde me Schrijf.be aan. Hij had niets dan lof voor zijn samenwerking met het Mechelse tekstbureau. Nu begrijp ik waarom.” Greet Keunen, marketingcoördinator bij ramen- en deurenfabrikant Profel blikt tevreden terug.

casestudy_profel

Inleven en bijschaven

“Onze bestaande deurencatalogus was aan een herziening toe. Daarbij komt heel wat kijken”, aldus Greet Keunen. “Spreekt de inhoud aan? Sluit de structuur aan bij de verwachtingen van onze klant? En het allerbelangrijkste: informeert en overtuigt onze boodschap?”

“Onze deurencatalogus zit niet alleen in een fris nieuw jasje. De teksten zetten de deuren van onze toonzalen wagenwijd open voor al wie ons ruime assortiment wil ontdekken.”

Denken en schrijven

“Om die vragen te beantwoorden, wilden we een partner die niet alleen teksten produceert, maar ook meedenkt. Al snel blijkt dat we bij Schrijf.be aan het goede adres zijn. De Schrijf.be-copywriterneemt de tijd om zich in te leven in onze producten en schaaft aan onze teksten tot ze helemaal goed zitten.”

“Het resultaat mag er zijn. Onze deurencatalogus zit niet alleen in een fris nieuw jasje. De teksten zetten de deuren van onze toonzalen wagenwijd open voor al wie ons ruime assortiment wil ontdekken. Een meer dan geslaagde missie dus.”