Maandelijkse tip?

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Select your language

Dynamische taalprofessionals

"Ik was onder de indruk van de nieuwsbrief én de website van Schrijf.be: die lazen vlot en dynamisch – net de stijl die ik zocht voor mijn klanten. Dus ik belde en trof er een copywriter die ik ken van vroeger. Sindsdien werken we goed en prettig samen."

casestudy_oserieux

Communicatiebureau O Sérieux! klopt voor het eerst bij Schrijf.be aan in 2006. Het snelgroeiende bedrijf verzorgt de persrelaties van kleine en grote klanten uit zowat alle sectoren. En voert hun communicatie rond evenementen en productlanceringen. Daarbij komt heel wat tekst kijken.

Zaakvoerder Ann Ramaekers gaat dus op zoek naar een schrijfpartner voor persberichten, publireportages en e-mailings.

Nieuwsbrief overtuigt

Ann Ramaekers: "Ik kende Schrijf.be niet. Tot ik de Schrijf.be-nieuwsbrief in de bus kreeg. Ik was onder de indruk van de brief én de website: die lazen vlot en dynamisch – net de stijl die ik zocht voor mijn klanten. Dus belde ik Schrijf.be en trof er een copywriter die ik ken van vroeger. Het klikte weer meteen."

Schrijf.be gaat de uitdaging aan

Ann Ramaekers besloot Schrijf.be te testen en gaf de copywriter een eerste opdracht: "We waren heel opgetogen over het resultaat. In een mum van tijd hadden we een tekst die helemaal juist zat – qua stijl, toon én inhoud."

Origineel en perfect

"Het is niet gemakkelijk om persaandacht te genereren. Dus wil ik naar mijn klanten berichten sturen die een wervende sérieux hebben. Of het nu om kleine kmo’s of grote multinationals gaat: ze verdienen allemaal originele en vooral taalkundig perfecte teksten. En die krijg ik van Schrijf.be – altijd opnieuw."

Altijd resultaat

Soms lijkt die unieke aanpak van Schrijf.be, zijn interne kwaliteitscontrole, wat tijdrovend, vindt Ann Ramaekers: "Maar het resultaat loont zeker de moeite. Ik moet niet dikwijls terugkoppelen met aanmerkingen van mijn klant. De tekstvoorstellen zijn meestal meteen goed én to the point."

Ik werk graag met hen samen

"Hoe ik de mensen van Schrijf.be zou omschrijven? Als dynamische copywriters die professioneel met taal omgaan. Ik werk graag met hen samen. En blijf dat zeker doen in de toekomst."