Maandelijkse tip?

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Select your language

De deadline was heel nipt. Toch kregen we alle teksten op tijd.

Het begon met een brochure. En eindigde met een hartverwarmende speech. Tussendoor schreven we nog de webteksten voor www.ongenae.eu, en een voorstellingsfolder naar aanleiding van het vijfenzeventigjarige bestaan van het familiebedrijf.

casestudy_ongenae

De firma Ongenae floreert, het personeelsbestand stijgt, en de omzet groeit. Op die stevige fundamenten breidt Danny Ongenae in 2009 het familiebedrijf uit met e-Pipe Belgium. e-Pipe is een revolutionair procedé om leidingen corrosievrij te maken. Het bewees zichzelf ruimschoots in Amerika. Nu lanceert Ongenae dit product op de Belgische markt. Met een persconferentie, een nieuwe website en een informatieve brochure.

Goede reputatie

Goede communicatie is belangrijk voor de slaagkansen van een onderneming. Daarom deed Danny Ongenae voor de lancering van e-Pipe Belgium een beroep op Schrijf.be. De opdracht? Een brochure schrijven over e-Pipe. Danny: "We namen contact op met Schrijf.be op aanraden van Volta, het grafische bureau waarmee we samenwerken. Zij tipten Schrijf.be als een professioneel en heel flexibel tekstbureau. Ze hadden overschot van gelijk."

Stipte opvolging

De deadline was nipt. Toch slaagden we erin om de opdracht tijdig af te werken. Danny Ongenae: "Onze copywriter volgde alles stipt op. Er waren nauwelijks correcties nodig. De tekst was to the point, volledig én aangenaam om te lezen. Nochtans was de briefing niet eenvoudig, want e-Pipe is een ingewikkelde techniek. Ik krijg dat niet zomaar in één, twee, drie uitgelegd. Mijn copywriter kan dat wel ... Chapeau!"

Hartverwarmende samenwerking

Meteen volgden er nog andere opdrachten: een voorstellingsfolder, webteksten én een speech voor het vijfenzeventigjarige bestaan van Ongenae.

De Schrijf.be-copywriter: "Een speech schrijven is een delicate opgave. Want je legt woorden in de mond van iemand die je niet kent. Daarom bracht ik een middag door in de kantoren van Ongenae. Ik had ook een lange babbel met Danny, en onthield daaruit vooral zijn passie. Die man leeft voor zijn bedrijf. Dat merk je ook aan hoe de mensen er samenwerken in een ontspannen, familiale sfeer."

Het resultaat? Een begeesterende toespraak voor Danny Ongenae, én een nieuwe klant voor Schrijf.be.