Maandelijkse tip?

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Select your language

Ik had meteen door dat ze écht met hun vak bezig zijn

"Schrijf.be is veel professioneler dan sommige andere bureaus, en ook nog eens flexibel. En je krijgt altijd de copywriter die bij je past. Wat kun je nog meer wensen?"

casestudy_niko

Het hoofdkantoor van Niko? Dat ziet er piekfijn uit. En dat verwacht je ook van een bedrijf dat gekend is voor zijn design. Schakelaars, domotica, videofonie, stopcontacten, … hun producten zijn af – tot in het kleinste detail. En voor hun teksten zochten ze een partner die ook zo werkt.

Aspirine en appeltaart

Caroline Vercauteren, communicatiecoördinator bij Niko, kende Schrijf.be al een tijdje. "Elke maand valt de Schrijf.be-tip in mijn mailbox. En een paar jaar geleden volgde ik al eens de schrijfcursus ‘Aspirine en Appeltaart’. Daar sprokkelde ik heel wat nuttige tips, die ik zoveel mogelijk in de praktijk omzet.

Maar ik kan natuurlijk niet al onze teksten zelf schrijven.
Toen ik iemand nodig had om testimonials rond onze Mysterious-schakelreeks te doen, dacht ik meteen aan Schrijf.be."

Niko steekt zijn licht op bij Schrijf.be

Caroline: "Het eerste contact met Schrijf.be? Heel professioneel. Ik had meteen door dat ze echt met hun vak bezig zijn. En dat is niet zo evident als het klinkt. Velen voelen zich geroepen als copywriter, maar weinigen leveren grote kwaliteit af. En het heeft echt geen zin om achteraf nog twee uur te schaven aan het werk van een zogenaamde 'copywriter'. Ik was dus blij dat Schrijf.be en ik elkaar vonden."

Vlot, goed en snel

Sindsdien schreef Schrijf.be al een resem teksten voor Niko.
Caroline: "Dat verloopt vlot, en vooral snel. Het resultaat is altijd verrassend goed. Hier en daar zit er soms een technische nuance niet goed, maar dat is normaal bij technische producten. Op het Nederlands zelf heb ik nooit opmerkingen. En zo hoort het ook, want we willen altijd kwaliteit leveren in onze teksten. Ook als we ze zelf schrijven, trouwens."

Caroline raadt Schrijf.be ook regelmatig aan bij collega’s.
"Natuurlijk. Schrijf.be is veel professioneler dan andere bureaus, en ook nog eens flexibel. En je krijgt altijd de copywriter die bij je past. Wat kun je nog meer wensen?"

Schrijf.be schrijft ook úw testimonials!

Banner Niko