Maandelijkse tip?

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Select your language

Ik lig nergens meer wakker van

Marketingadviesbureau Mindex laat zijn klanten online stralen – op welke manier dan ook. Daarvoor rekenen zaakvoerders Xavier Debeerst en An Defoort op een netwerk van gedreven partners. Zoals Schrijf.be. Daar kloppen ze aan voor de e-nieuwsbrief van Hotel Navarra uit Brugge.

casestudy_mindex

An Defoort van Mindex: "We kunnen niet alles zelf doen – uit tijdgebrek, maar ook omdat bepaalde zaken om specifieke kennis vragen. Daarom vertrouwen we op onafhankelijke specialisten. Schrijf.be werd ons aangeraden als betrouwbare tekstpartner. We klopten bij hen aan voor de copywriting van de e-nieuwsbrief van Hotel Navarra. En ja hoor, ze respecteren hun deadlines en leveren mooie teksten af die aansluiten bij de stijl van onze klant."

Niet wakker liggen van tekstmoeheid

"De grootste troef van Schrijf.be? Dat ik nergens meer van hoef wakker te liggen: een deadline is heilig voor copywriter Kim. Zo kan ik mijn klant altijd een goede service bieden. En ook het feit dat een Schrijf.be-tekst door verschillende handen gaat, is geruststellend. Die extra kwaliteitscontrole vermijdt tekstblindheid, zodat het eindresultaat vlekkeloos is. Bij een individuele copywriter heb je die zekerheid niet, en ontstaat onvermijdelijk een soort 'tekstmoeheid'."

Kwaliteit en gemoedelijkheid

"Schrijf.be in een paar woorden omschrijven? Daarbij horen zeker 'betrouwbaar', 'sterke begeleiding', 'goede service' en 'kwalitatief schrijfwerk'. Maar wat mij nog het meeste charmeert, zijn de kleine dingen: hun gepersonaliseerde postzegel, het kaartje dat af en toe bij de factuur zit, … Ze stralen gemoedelijkheid en kwaliteit uit. Kortom, met een partner als Schrijf.be is het fijn samenwerken."

Banner Mindex