Maandelijkse tip?

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Select your language

Wegbereiders van de betere zin

Toen er een offerteaanvraag van de Stad Mechelen binnenkwam, sloeg het hart van de Mechelse copywriters een tel over. Als fanatieke Maneblussers moesten en zouden ze dit project binnenhalen. En dat lukte: ze mochten een brochure herschrijven over al het moois dat tijdens de feestdagen in hun stad te beleven was.

casestudy_mechelenhoudtjewarm

Terwijl de copywriter herschreef, veranderde er nog het een en ander aan het project. Er kwamen teksten bij, ze moest nog een voorwoord schrijven, … Toch was alles op tijd klaar.

Deadlines gehaald

Sébastien Walder, UiTconsulent van de Stad Mechelen: "Schrijf.be respecteerde zijn deadlines, zelfs al haalden wij de onze niet. Ook over de administratieve opvolging heb ik niet te klagen. Ik wist niet zeker hoe hoog het uiteindelijke factuurbedrag zou zijn, door de extra teksten die ik in het heetst van de strijd nog doorstuurde. Maar met een eenvoudig telefoontje was dat meteen opgelost.

Dat was het positieve aan het contact met Schrijf.be: correcte informatie en een snelle behandeling – zo heb ik het graag."

Gedreven meedenkers

De Schrijf.be-copywriter gaf – tijdens de schrijfopdracht – ook spontaan een aantal opmerkingen bij de teksten. Sébastien: "De helden van Schrijf.be denken erg mee met de inhoud van de tekst – een aangename verrassing. Zo zou ik hen ook omschrijven: meedenkers die gedrevener werken naarmate de vuren heter worden. Enthousiaste mensen met creatieve ideeën en een consequente opvolging. Wegbereiders van de betere zin. Zoiets. (lacht)"

Geen correcties

Sébastien was al een hele tijd geabonneerd op de nieuwsbrief. En wist dus aan wat voor teksten hij zich mocht verwachten.

Sébastien: "Drie copywriters werken aan de tekst. En drie paar ogen zien meer dan één, dat heb ik duidelijk gemerkt in de kwaliteit. Het fijne is wel dat ik altijd maar contact had met een van de Schrijfbe’ren, dat helpt voor de ‘orde der zaken’. Met de correctieronde heb ik geen ervaring: die was niet nodig. Ha!"

Maneblussers met humor

Niet alleen de teksten bekoorden de Stad Mechelen. Sébastien: "Er heerst duidelijk een goede sfeer bij Schrijf.be. De personen die ik aan de lijn kreeg, waren altijd vol humor. En heel vriendelijk – een extra vermelding waard in deze donkere dagen."

Zou ik opnieuw met hen samenwerken? Als de maan juist staat, ja."

Banner Mechelen houdt je warm