Maandelijkse tip?

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Select your language

Een tekst die uitnodigt tot actie: net wat ik verwachtte!

Lastminutevakantie, huwelijksreis of cruise? Guido Cannaerts van Liesbet’s Reiscenter helpt u naar úw droomvakantie. Maar hoe vindt u … Guido? Via internet: “Onze website moest het visitekaartje van het bedrijf worden”, vertelt Guido. “En dan zijn goed geschreven commerciële teksten noodzakelijk.” Partner in crime? Schrijf.be, natuurlijk!

casestudy_liesbetsreiscenter

Van wandelgangen naar nieuwsbrief

Guido vertelt: “De naam ‘Schrijf.be’ viel af en toe in de wandelgangen, bij collega’s of tijdens opleidingen. Dus abonneerden we ons op de nieuwsbrief.” En zo raakte Guido verzeild op de website. “Die was zo overzichtelijk en overtuigend dat ik besloot om een offerte aan te vragen.”

Aangenaam contact

De coördinatoren schakelden een reisliefhebber/copywriter in. “Het contact was heel aangenaam”, vindt Guido. “Op onze tekst werkten eigenlijk drie copywriters na elkaar, maar daarvan merkten we niets. Ons aanspreekpunt was projectmanager en copywriter in één, en zo verliep alles heel vlot en correct.”

En ... actie!

“We begonnen met een testcase: de webpagina ‘Huwelijksreis’. Het resultaat? Wat we verwachtten: een mooie en duidelijke tekst die uitnodigt tot actie.” En nu? “Er zitten wel nog wat webteksten en advertenties in de pijplijn. Wie weet, geven we ook onze nieuwsbrief en mailings uit handen!”

Liesbets Reiscenter logo