Maandelijkse tip?

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Select your language

Vlotte maar doordachte werkwijze

"Ik wist exact wat ik wilde: commerciële, vlotte webteksten die Google prikkelen met de juiste SEO-woorden – zonder oubollige uitdrukkingen. Een kolfje naar de hand van Schrijf.be."

casestudy_keizershof

Hoe vindt u het droomhotel voor een ontspannen weekendje weg? U speurt het internet af – en gelijk hebt u. Via de website stapt u het hotel binnen en ontdekt u wat u mag verwachten. Dat beseft ook Jan De Clercq van het Best Western Premier Keizershof Hotel**** in Aalst. Zijn website moest het gedroomde visitekaartje van een sterrenhotel worden … én gasten lokken.

Website die verwelkomt

Jan De Clercq: "Een website verwelkomt klanten. Dat bewijst mijn zoektocht naar een geschikte copywriter. Via Google ontdekte ik de website van Schrijf.be: een overzichtelijke site die vlot leest en sterk is opgebouwd. Zo een wilde ik ook."

Jan vulde het contactformulier in en de samenwerking was een feit.
"Het antwoord van Schrijf.be volgde meteen. Aan die vlotte aanpak merk je dat er over hun werkwijze is nagedacht: de toewijzing van de copywriter die het beste bij je past, dan de offerte, en daarna een proeftekst. Wordt die goedgekeurd? Dan schieten ze pas echt volop uit de startblokken."

Google prikkelen

Jan gaf zijn copywriter een duidelijke briefing: "Ik wist exact wat ik wilde: commerciële, vlotte webteksten die Google prikkelen met de juiste SEO-woorden – zonder oubollige uitdrukkingen. Een kolfje naar de hand van Schrijf.be. Ik merkte al bij de proeftekst dat ze mijn favoriete stijl helemaal beet hadden."

Vijf werkdagen nadat hij zijn bestelbon had opgestuurd, ontving Jan de webteksten in zijn mailbox. Jan: "Snel … én perfect. De teksten voldeden volledig aan mijn verwachtingen. Ook hun structuur overtuigde me. Die was heel logisch en praktisch voor een website."

Nuttige tips

Jan wilde niet alleen goede teksten, hij wilde ook teksten die doen doen. Nét zoals Schrijf.be belooft. Jan: "Ik droeg Schrijf.be op om gerichte SEO-woorden te gebruiken. Om mijn website hoog te doen scoren bij zoekrobotten als Google. Dat hoefde ik geen tweemaal te vragen: Schrijf.be somde meteen een aantal sleutelwoorden op. Meer nog, ze gaven me ook tips waardoor Google me niet langer links kon laten liggen."

Jan: "De webteksten liggen intussen bij mijn webdesigner. Die giet alles in een mooi kleedje. En dan klop ik opnieuw bij Schrijf.be aan, om de teksten te laten hertalen. Daarmee houdt de samenwerking niet op. Ik bezorg hen in de toekomst zeker nog werk."

placeholder