Maandelijkse tip?

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Select your language

Frisse en vernieuwende schrijfstijl

Het verhaal van de Gentse pianozaak JS Piano’s is bijzonder. Net als dat van de topinstrumenten die er verkocht en verhuurd, gestemd en gekoesterd worden. Onze Schrijfbe'er vond het dan ook een voorrecht om de website te herschrijven. “En dat mérk je als je zijn teksten leest”, zegt Assistant Manager Judith Debruyne.

casestudy_js_piano

Pianobouwers Jacek Bielat en Svetlozar Siarov vestigen zich na de val van de muur in België. Ze werken met de meest gerenommeerde muzikanten, starten in 2000 hun eigen zaak, en worden al snel toonaangevend – zoals hun logo zo treffend verwoordt.

SEO-specialist staat bovenaan

Alleen de website kan nog beter. Wervender. Gemakkelijker vindbaar via Google ook. Het is dáár dat Judith haar zoektocht begint en meteen botst op Schrijf.be, helemaal bovenaan in de resultaten. “Die hoge ranking was voor ons een cruciale factor. We hoorden trouwens veelbelovende dingen over Schrijf.be.”

Harmonieuze samenwerking

Onze coördinator wijst de opdracht toe aan een van de Schrijfberen. Enkele dagen later vergaapt die zich in Gent aan tientallen glimmende piano’s. En luistert hij geboeid naar Jacek Bielat, onder de indruk van zijn ambacht en voorgeschiedenis.

“Het was een heel fijn bezoek”, vond Judith. “Het viel op dat onze copywriter goed begreep waar we inhoudelijk naartoe wilden. We moesten even wennen aan de schrijfstijl, maar kregen frisse en vernieuwende SEO-webteksten. Precies zoals we ze in gedachten hadden.”

Transparant, efficiënt, no-nonsense

“Wat Jacek en ik nog waarderen? De transparantie, de efficiëntie en de no-nonsensedienstverlening van het tekstbureau. Onze copywriter bezorgde ons een glasheldere offerte, lichtte de kwaliteitsbewaking bij de teksten toe, en voerde onze – weinige – correcties door met een glimlach.”

“Daarom: dank je wel, Schrijf.be, voor de goede teksten! We kloppen bij een volgende opdracht zeker opnieuw bij jullie aan!” 

casestudy JSpiano(1)